Media

Horoscop Alina Bădic pentru finalul mai 2024. O perioadă încărcată de semnificații

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 28 aprilie – 4 mai 2024. Invitații ei au fost Lucrețiu Tudoroiu și Dragoș Bogdan.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna luna mai 2024.

„Astăzi vom vorbi despre tot ceea ce presupune această perioadă, exact cum am vorbit și până acum, o perioadă încărcată de semnificații diverse, o perioadă care ni se adresează în mod individual, evident, motiv pentru care este bine să rămânem deschiși mesajelor astrale, motiv pentru care este bine să nu ne pripim, să înțelegem cu adevărat ce ne comunică universul”, a spus Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Berbec

În această perioadă vom vedea ce înseamnă să ne înscriem pe o linie corectă de destin! S-ar putea să aveți o schimbare majoră de destin. Vorbim despre descărcări karmice la un nivel foarte puternic și foarte sofisticat. Energia a crescut mult, iar universul ne dorește mult mai maturi și atunci lecțiile vor fi mult mai dure. Nicio grijă, fiecare își primește lecția lui! Nu există rabat, nu există excepții. Trebuie să ne punem mintea și sufletul la contribuție și să vedem cam pe ce zonă ar putea fi această lecție.

Taur

Este important să vă analizați viața personală. Sunt foarte mesaje care vin către voi din astral. Sunteți prinși între două preocupări care mai de care mai solicitante. Pe de o parte, este vorba despre afirmare personală, iar voi sunteți una dintre zodiile care dispun de cele mai multe oportunități în această perioadă. Pe de altă parte, zona sufletească își cere și ea drepturile!

Gemeni

Este un oarecare confort să aveți atâta forță pe semnul Berbecului. Orice zonă de dinamism vă incită, vă dă energie, astfel că descoperiți tot felul de lucruri, dar aveți și o zonă de confort. În această perioadă, majoritatea nativilor Gemeni au și o zonă de unde își iau seva, acel nectar care vă face să simțiți că trăiți, că respirați mai ușor, că sunteți cu adevărat fericiți. Voi deja cam știți care este zona care vă dă confort, bucurie și liniște sufletească.

Rac

Devine esențial să aveți această revelație karmică! Este foarte important să înțelegeți ce rectificări mai aveți de făcut în ceea ce privește destinul vostru. Trebuie să știm că este și o perioadă în care ne scapă multe lucruri, așa că este bine să fim rezervați. Cum se spune, exact când îți este lumea mai dragă poate să vină un mesaj care să zguduie tot confortul. Pentru voi, acest confort vizează o relaționare foarte bună cu prietenii, o zonă foarte plăcută din punct de vedere socio-profesional, un anumit tip de ascensiune profesională și anumite beneficii materiale.

Leu

Pentru voi este foarte important modul în care abordați această perioadă. Nu trebuie să uitați absolut deloc de sacrificiul pe care îl presupune prezența lui Saturn, Marte și Neptun în semnul Peștilor. Vi se amintește permanent că trebuie să vă gândiți tot timpul din punct de vedere spiritual, din punct de vedere sufletesc, din punct de vedere energetic, la ceea ce vă înconjoară. Nu vă permiteți momente de respiro în această perioadă! Rămâneți într-o conexiune permanentă cu ceea ce ține de planul divin.

Fecioară

Cu toții trebuie să ținem cont de activările karmice – activări karmice deloc ușor de interpretat. Sunt multe niveluri de inteligență în această perioadă. Zona uraniană le dă credit celor cu inteligență uraniană, celor care știu să facă tot felul de conexiuni, în sensul că dacă știi să faci conexiuni ai răspunsul pentru toate întrebările. Inteligența uraniană devine foarte importantă în această perioadă!

Balanță

Aveți șansa extraordinară de a intra pe o linie de destin foarte favorabilă! Pentru voi, mesajele sunt formulate foarte clar de către univers. S-ar putea chiar să apară persoane cu care purtați un fel de negociere, un fel de discuție care vă ajută foarte mult în destinul personal. Cineva poate să spună o vorbă pur și simplu sau să vă arate o anumită cale.

Scorpion

Fiecare ar trebui să știe care este acel element asupra căruia trebuie să se oprească și să stea să îl analizeze cu toată seriozitatea. Este vremea seriozității, este vremea lucrurilor făcute cu simț de răspundere, este vremea în care chiar trebuie să identificăm toate punctele slabe și orice vulnerabilitate. Conjuncția Jupiter-Uranus în semn opus vă destabilizează puțin, în sensul că s-ar putea ca prioritatea să fie alta decât cea care considerați voi că este.

Citește mai mult pe b1tv.ro.

0208
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.