Știri

4 zodii dau lovitura până pe 26 mai 2024, anunță maestrul Mihai Voropchievici

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

O săptămână în care predomină sentimentele altruiste și pozitive. Sunteți năpădiți de influxuri benefice. Vin peste voi schimbări rentabile, chiar întoarcerea cuiva în casa voastră va fi o mare bucurie. Deci dați dovadă de tot ce înseamnă prietenie. Iar dacă sunteți singuri, încercați să faceți primul pas către persoana pe care ați spus ochii sau care vă interesează, pentru că prietenii vă vor susține și vă vor sprijini. De multe ori, chiar prietenii vă pot face cunoștință cu acea persoană pe care n-aveți curajul să o abordați.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Un final de săptămână în care simțiți voi, Gemenii, că renașteți, vă reînnoiți, sunt lucruri benefice în jurul vostru, aveți mare libertate de acțiune și vă doriți acest lucru. Și cu toate astea, în conjunctura actuală, vă puteți salva dintr-o situație dificilă pe care chiar voi înșivă ați creat-o. Veți primi în săptămâna următoare vești și așteptați întoarcerea unei persoane dragi

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Sunteți protejat, iar protecția vine din partea unei personalități marcante, cu un suflet generos. Trebuie să fiți încrezători în tot ceea ce faceți acum, în tot ce acționați. Vă aflați pe calea cea bună. În curând sau chiar la începutul săptămânii, se întrevede o alianță serioasă. Pentru cei care își doresc chiar o căsătorie, sunt șanse mari.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Cartea Vărsătorului simbolizează timpul, înțelepciunea, puterea de reflecție și liniștea, dar și singurătatea pe care v-o doriți. Aveți oameni în jurul vostru care vă sprijină, iar voi, care de multe ori nu prea sunteți așa materialiști, așteptați o recompensă care se dovedește până la urmă a fi tardivă, dar din timiditate și pudoare, n-aveți curajul să vă cereți drepturile voastre.

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Schimbări rentabile pentru Berbeci, reuşite excepţionale pentru Balanţe

058
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.