Știri

Care au fost ultimele cuvinte pe care le-a spus soția lui Iosif Rotariu

Dana Rotariu, soția lui Iosif Rotariu, s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani, după o luptă grea cu o formă de cancer. Partenera fostului fotbalist a murit în somn, după cum a declarat acesta.

Într-un interviu acordat pentru Click, Iosif Rotariu a găsit puterea de a vorbi despre ultimele momente din viața Danei Rotariu, mărturisind care au fost cuvintele pe care le-a rostit înainte de a se stinge.

„În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii ”, a declarat fostul mare fotbalist român, potrivit sursei citate anterior.

Dana Rotariu, soţia fostului internaţional Iosif Rotariu, a murit duminică dimineaţă, a anunţat clubul Poli Timişoara.

„Din păcate viața este crudă. Soția marelui Iosif Rotariu s-a stins din viață în dimineața zilei de astăzi. Sincere condoleanțe familiei Rotariu. Drum lin către stele doamna Dana!”

În 2023, Dana Rotariu a fost internată, într-o stare critică, într-un spital din Turcia, fiind operată de cancer de colon cu mai multe metastaze. Celulele canceroase s-au extins la plămâni, iar starea de sănătate a soţiei lui Rotariu s-a înrăutăţit.

Iosif și Dana Rotariu au adoptat în urma cu mai mulți ani doi copii cu probleme mari de sănătate: Cristian și Kassandra, care a fost nevoită să treacă prin aproximativ 50 de intervenții chirurgicale. Cei doi mai au o fiică, Romina și un băiat pe nume Roberto.

La începutul lunii, medicii i-au transmis lui Rotariu că soţia sa Dana mai are puţine zile de trăit. Şi nefericitul moment a venit duminică de dimineaţă. Rotariu a avut forţa să dezvăluie şi care au fost ultimele cuvinte pe care le-a auzit de la soţie.

061
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.