Știri

Sora lui Culiță Sterp îi dă replica Marei Bănică: „Ca să vorbești așa trebuie să fii ultima…să nu zic ce. Să îți fie rușine”

Geta, sora lui Culiță Sterp nu s-a putut abține și i-a răspuns Marei Bănică! Cunoscuta jurnalistă a publicat recent pe rețelele de socializare un mesaj în care aduce acuzații dure la adresa familiei Sterp, precum că mulți au fost „schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi”. Sora artistului a luat foc!

Recent, pe rețelele de socializare, Mara Bănica a publicat un mesaj în care a susținut că ar vrea ca Zanni să câștige „Survivor All Stars”, menționând că nu va ține niciodată cu Sterp, căci de-a lungul timpului, ea a vorbit cu multe persoane care au avut legătură cu familia cunoscutului cântăreț, care i-au povestit că au existat „ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi”.

„De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi. Când au scăpat de calvarul trăit, au venit să povestească, marcați pe viață. Așa cum au schiunghiut câini, au schingiuit la propriu și oameni.

Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. Faptul că pare haioasă prin accentul simpatic și zâmbetul larg, în opinia mea nu îi acorda circumstanțe pentru că a crescut niște animale. Pun ștampile pe ce spun acum și chiar știu ce spun”, spune Mara Bănică în mesajul publicat pe pagina sa de Facebook.

Culiță Sterp sare la gâtul Marei Bănică: „Aduceți acuzații atât de false și nereușite, mai nereușite decât operațiile dumneavoastră”

Geta Sterp, sora lui Culiță, a luat foc și i-a dat replică cunoscutei jurnaliste! Ea i-a transmis vedetei că ar trebui să îi fie rușine pentru ce a putut să spună, familia ei nu și-a bătut joc de nimeni, iar în curând, se vor întâlni în instanță:

„Să iti fie rușine pentru ce ai scris! Noi suntem oameni simpli, de la țară, cu frică de Dumnezeu! Dar tu pentru minciunile spuse aici, o să dai cu subsemnatul în instanță! Am înțeles ca nu îl susții pe Iancu, nici nu are nevoie de așa ceva din partea ta, are cine să o facă, dar ca să vorbești așa trebuie să fii ultima, după ultima… să nu zic ce! Dar ne vedem curând, nu îți face griji Mara Banică!

Noi nu ne-am bătut niciodată joc de nimeni, motiv pentru care Dumnezeu ne-a binecuvântat cu sănătate în primul rând și cu multe altele! Dar o să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură prin ce minciuni ordinare ai spus despre noi! Nu rămâne așa, te asigur «distinsă doamnă!»”, a răspuns Geta Sterp la postarea publicată de Mara Bănică pe Facebook.

065
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.