Știri

Ileana Sterp, reacție surprinzătoare! Ce a putut spune despre mama Geta: „Să iasă public să-și ceară scuze față de Culiță”

Luni, pe 27 mai, la câteva zile după ce mama Geta a făcut declarații compromițătoare despre Culiță Sterp și relația lui cu Daniela Iliescu, Ileana Sterp și-a exprimat părerea pe TikTok despre întreaga situație.

Ileana Sterp, sora manelistului Culiță Sterp, a vorbit, pe rețelele sociale, despre apariția televizată pe care mama Geta a avut-o săptămâna trecută și despre întreg scandalul creat în jurul declarațiilor cum că artistul i-ar fi infidel Danielei Iliescu, logodnica lui.

După ce mama Geta a declarat că fiul ei nu ar fi un bărbat atât de fidel precum arată în mediul public, fiica ei, Ileana, a reacționat pe TikTok, unde, prin intermediul unui videoclip, a explicat că mama ei,

într-adevăr, a greșit prin declarațiile făcute și că ar fi onorabil să își ceară iertare pentru scandalul generat.

„Mi-ar fi plăcut ca mama, după ce noi și multă lume i-am zis că nu a fost ok ce a zis acolo, ce a afirmat despre Culiță. Cred că ar fi fost ok să iasă public să își ceară scuze față de Culiță, pentru că despre el vorbea și cred că s-ar fi încheiat circul”, a spus sora lui Culiță Sterp.

Joi, pe 23 mai, mama Geta a pus la îndoială fidelitatea fiului ei față de Daniela Iliescu, viitoarea lui soție, ceea ce a deranjat-o foarte mult pe aceasta din urmă, care, după declarațiile femeii, a reacționat prin intermediul unui Instastory: „ Singurul răspuns pe care o să-l dau este că unde nu există educație și creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură, e jale”.

În continuarea clipului său de pe TikTok, Ileana Sterp a ținut să o absolve, parțial, de vină pe mama ei, așa că a subliniat faptul că aceasta, chiar dacă este o persoană foarte directă, nu este rău intenționată.

Însă sora lui Culiță nu a avut aceeași părere despre Daniela, pe care o critică pentru ceea ce a făcut după declarațiile făcute de mama Geta la televizor.

Eu sunt sigură că și ei îi pare rău și că, pur și simplu i-a scăpat porumbelul, cum îi mai scapă ei de multe ori. Mama e o femeie foarte directă și foarte sinceră și cred că s-ar fi încheiat, cred eu că nu s-ar mai fi ajuns aici, la balamucul ăsta.

Să lași comentarii, să postezi la story chestii jignitoare despre mama, să lași comentarii unor oameni care vorbesc urât despre ea și să vorbești în privat cu oameni care ne jignesc pe noi, ca familie, să le dai dreptate, sincer, mi se pare mult mai rău decât ce a făcut mama.

@ileanasterp

♬ sunet original – Ileana Sterp

032
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.