Știri

Avertizare meteo imediată cod galben de furtuni, în mai multe județe! Localitățile vizate de alerta ANM

Meteorologii ANM au emis o avertizare meteo imediată cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii, pentru localități din mai multe județe.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, 29 mai, o atenționare cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină pentru localități din județele Constanța și Tulcea.

Se vor semnala averse care vor acumula peste 20-35 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină.

Potrivit ANM, este cod galben de furtuni în județul Constanța, în localitățile: Cernavodă, Hârșova, Ostrov, Băneasa, Mircea Vodă, Rasova, Lipnița, Ciobanu, Crucea, Peștera, Independența, Oltina, Aliman, Ghindărești, Deleni, Saligny, Adamclisi, Dobromir, Seimeni, Ion Corvin, Topalu, Siliștea, Horia și Dumbrăveni.

În județul Tulcea, intră sub avertizare meteo cod galben localitățile: Tulcea, Babadag, Sarichioi, Isaccea, Niculițel, Somova, Valea Nucarilor, Frecăței, Mihail Kogălniceanu, Slava Cercheză, Nalbant, Mihai Bravu, Izvoarele, Nufăru, Horia, Valea Teilor și Ceatalchioi

În zonele vizate, se vor semnala averse care vor acumula peste 20-35 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină.

045
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.