Știri

Alina Sorescu, relație secretă cu un celebru prezentator TV. Despre cine este vorba și ce s-a întâmplat între cei 2

Alina Sorescu (37 de ani) se află în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu (47 de ani), cel alături de care a atrăit ani de zile o frumoasă poveste de dragoste, dar care a ajuns la final. Cei doi au împreună două fetițe, dar neînțelegerile dintre ei i-a făcut ca nimeni să nu îi mai împace, așa că au decis să meargă pe drumuri separate. Totuși, înainte de relația cu designerul, artista a avut o legătură amoroasă cu un cunoscut prezentator TV.

Cu multă vreme înainte de a-l cunoaște pe Alexandru Ciucu, Alina Sorescu a încercat să formeze o relație cu un îndrăgit prezentator de la noi. Este vorba despre Gabriel Coveșanu, cunoscut de toți drept Cove, cu care a încercat să se cunoască mai bine. Cei doi au ieșit la câteva întâlniri, însă și-au dat seama că nu sunt compatibil, având viziune diferite în ceea ce privește anumite chestiuni. Cel care a vorbit primul despre această legătură a fost chiar Cove.

„Am fost timp de o lună împreună cu Alină. Am ieşit de câteva ori la filme, petreceri şi la mese. Am încercat să fim un cuplu, însă nu s-a putut. Fiecare are părerea lui şi se pare că nu ne potrivim ca mod de abordare a multor probleme. Nici nu ştiu dacă a fost o relaţie de iubire sau altceva”, declara Cove, în urmă cu ceva timp.

Prezentă în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, artista a venit să clarifice lucurile și a declarat că nu este nimic de ascuns și că într-adevăr au ieșit împreună, dar cu mult timp înainte să-l cunoască pe Ciucu.„Noi am fost colegi la TVR. Pe vremea aia eram colegă și cu tine. Și m-a invitat o singură dată la film. Atât, în rest, nimic altceva. Dar sunt și poze, am fost și fotografiați la film”, a declarat artista. Mai mult, ea a ținut să precizeze că acest lucru s-a întâmplat cu mult timp înainte să-l cunoască pe soțul ei.

Vă reamintim că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în proces de divorț, acesta fiind unul de durată. Cei doi s-au căsătorit în 2010 și au decis să se despartă după 12 ani de mariaj. S-adecis ca domiciliul celor două fetițe ale acestora, Raisa (7 ani) și Carolina (9 ani), să revenă mamei, după o decizie a instanței din luna martie, în care se dispunea ca domiciliul celor două să se schimbe în fiecare săptămână, pentru a sta la ambii părinți.

056
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.