Magazin

Horoscop TAROT iunie 2024. Mesajul cărţilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT lunar. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora.

Horoscop TAROT iunie 2024. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna iunie 2024 se anunta una bogata pentru toate zodiile.
Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop tarot iunie 2024 pentru BERBEC
Nebunul, Turnul, Rege de pentagrame

Ceea ce urca la un moment dat va cobori. Viceversa este la fel de valabila. De aceea, trebuie sa fii mereu atent. Nu te impotrivi fluxului, mergi cu el, indiferent cum se schimba acesta. Acum poti fi sus, acum poti fi jos. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti aceasta energie transformatoare pentru a incepe ceva nou, care sa-ti aduca satisfactii si potential de profit. Poate inscrierea la un nou curs iti ofera posibiliatea sa faci bani mai multi din activitatea pe care o vei intreprinde in urma a ceea ce inveti.

Horoscop tarot luna iunie 2024 pentru TAUR
Regina de cupe, Lumea, Roata norocului

Fii constient de locul tau pe aceasta lume. Unde traiesti? Care este locul numit acasa? Ce te atrage? Ce te inspira? Lasa-ti imaginatia sa calatoreasca si simte care din aceste locuri iti stimuleaza dorinta. Apoi fa planuri sa le vizitezi pentru a te incarca de energie. Reproiecteaza-ti viata in acest sezon rece care urmeaza si vezi unde esti si unde ar trebui sa ajungi.

Horoscop tarot iunie 2024 pentru GEMENI
Carul (Faetonul), Magicianul, 10 de bate

Ai nevoie de o gura de aer dupa o munca intensa, o obligatie, o urgenta. Simti nevoia de libertate, de spatiu, vrei sa te relaxezi pentru a-ti recupera inspiratia. Vrei o schimbare in viata ta si iti dai seama ca poti face orice daca te concentrezi pe acel ceva, cu toata energia ta. Lumea este mai mica decat crezi si poti merge mai departe decat iti imaginezi. Totul este sa vrei si iti extinzi orizonturile.

Horoscop tarot iunie 2024 pentru RAC
Valetul de pentagrame, As de spade, Nebunul

O parte din luna octombrie este in zodia ta, de aceea vei simti mai multa incredere de sine, vei avea mai multe idei pe care le vei manifesta mai usor in viata ta. Adevarul este foarte important pentru tine, de aceea vrei sa-ti pastrezi autenticitatea indiferent de parerea celorlalti. Poate aparea si un nou inceput. Chiar daca te vei confrunta cu o curba mai abrupta, fii recunoscator pentru ea, caci iti poate aduce foarte multe avantaje. Daca esti intr-o perioada de cursuri sau studii, esti avantajat de astre.

Horoscop tarot iunie 2024 pentru LEU
Cavalerul de bate, 7 de cupe, Regina de spade

Mintea ta este intr-o cursa continua, in aceasta luna. Iti faci planuri, idei pentru un viitor luminos. Unele dintre ele sunt destul de nerealiste, altele foarte pamantene, insa pentru tine toate sunt extrem de importante. Asuma-ti responsabilitatea pentru o schimbare si las-o sa se manifeste in viata ta. Se anunta o vacanta, o calatorie aventuroasa. Bucura-te de tot ceea ce-ti ofera viata.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

037
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.