Știri

Mariana Cojocaru: horoscop special. Aliniere unică a planetelor. Se schimbă destine

Alinierea planetelor, un spectacol astronomic rar va avea loc în noaptea de 3 spre 4 iunie 2024. Șase planete se vor poziționa în linie dreaptă, iar fenomenul inedit se va putea vedea inclusiv din România.

Șase planete, anume Mercur, Marte, Jupiter, Neptun, Saturn și Uranus, se vor alinia în noaptea de 3 spre 4 iunie, fiind vorba despre un fenomen care nu se va mai repeta până în 2080.

Nu este ceva neobișnuit ca mai multe planete să apară în același timp, dar este mai puțin obișnuit ca mai multe planete să se alinieze, spun astronomii.

„Un astfel de eveniment anticipează ceva. Fie schimbări foarte importante, fie ne poate duce, pe unii dintre noi, în zona de echilibru. Norocoșii pot să întâlnească un partener foarte important. Alinierea de planete, în astrologie, funcționează precum niște cuadraturi pe zodii duble. De asemenea, anticipează schimbările majore la care vom fi cu toții martori.

Marte anunță anumite răfuieli în combinație cu Mercur. Un Jupiter grandios în Gemeni, care, în realitate, este în cădere, ne atenționează de sus cum se face justiția divină și cum funcționează justiția terestră. Mai discutăm despre planete care țin de planul social și economic: Neptun, Saturn, Uranus.

Este vorba despre secrete zguduitoare care ne vor pune în gardă pe toți și nu ne vor lăsa indiferenți la tot ceea ce se va întâmpla”, a spus Mariana Cojocaru, la Antena 3.

Horoscop 3-9 iunie 2024 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna iunie 2024.

Berbec / Ascendent Berbec
Conjuncția Marte-Chiron este, pentru unii, o chestiune dostoievskiană, acolo unde vorbim despre război și pace. Iar pentru alții, o competiție atletică sau în ring. Intervenții stomatologice sau chirurgicale, atenție la obiectele tăioase sau care predispun la accidente domestice.

Taur / Ascendent Taur
Investiți în ceva, tranzacționați ceva. Soare cu Venus și Jupiter, toate 3 în cea de-a doua casă a horoscopului general, anticipează chestiuni care țin de aceste lucruri importante. Vreți să faceți ceva, unii se gândesc să schimbe locația. Vorbim de bani, de câștiguri. Alții vor avea facturi restante, datorii de care trebuie să țină cont. Alții vor tranzacționa, vor cheltui bani numai pe plăceri. E treaba lor.

Horoscop 3-9 iunie 2024. Gemeni / Ascendent Gemeni
Schimbăm strategia și apar schimbări strategice majore și radicale! Unii se premiază, dar visează că vor deveni spirite superioare în cer, alții primesc bonusuri neașteptate și, de ce nu, aceste bonusuri pot să provoace anumite trăiri de bine, pozitive.

Rac / Ascendent Rac
Diferența o face esența! Ce spuneam la Gemeni, e la voi: bonusul poate fi legat de locul de muncă, iar la alții poate fi pe sănătate, cum e cazul celor ieșiți la pensie. Dar atenție! Trebuie raportate la axa karmică a fiecărui individ, la ascendent. Unii triază lucrurile, dar sigur Universul este cel care, cu adevărat, primează și triază în săptămâna care vine. Esența face diferența!

Horoscop 3-9 iunie 2024. Leu / Ascendent Leu
Pluto retrograd din zodia opusă vă dă un aer de libertate sau de superioritate, depinde cum sunteți structurați. Unii văd în esența de libertate ceva, iar alții extrag de acolo o sevă anume. Libertate înseamnă și creativitate, motivație. Totul se reduce, într-un final, la destin, la caracter. Unii vor avea perspective previzionale legate de cei trei R: revederi, regăsiri, revoluții. Deci ceva se întâmplă!

Fecioară / Ascendent Fecioară
Trigonocrația în care este complice și direct implicată Lilith vă poate fi favorabilă în înțelegerea unor mecanisme aparte, unice. De acolo subtilul, relația naturală care se poate contura, câștigul, beneficiul de bani sau în dragoste. Dacă nu, țineți minte de celelalte fețe nevăzute ale lui Lilith.

Mai multe pe playtech.ro

080
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.