Magazin

Previziuni astrale pentru vara 2024. Valeriu Pănoiu, despre provocările care ne așteaptă: „Pot apărea despărțiri, decizii radicale”

Valeriu Pănoiu, astrolog, a făcut câteva previziuni pentru vara anului 2024, care este așteptată cu sufletul la gură de foarte multe persoane.

Valeriu Pănoiu a venit cu câteva previziuni astrale pentru vara anului acesta. Pe lângă faptul că vremea din termometre devine mult mai prietenoasă în acest sezon, ceea ce ne oferă, implicit, și o stare de bine, este și timpul concediilor, când majoritatea oamenilor și-au făcut deja sau urmează să-și facă planuri de călătorie. Totuși, mare atenție, întrucât acestea se pot anula chiar pe ultim moment, avertizează astrologul.

„Vara aceasta mulți nu vor avea cu cine să plece în concedii, pot apărea niște despărțiri, s-ar putea să fim în situația în care nu se mai găsesc acele scuze obișnuite. Oamenii vor fi foarte tranșanți în această vară, în privința relațiilor, și s-ar putea să asistăm la niște situații cu adevărat neplăcute, în care nu mai contează nici măcar vacanța pe care ai planificat-o. Oamenii evoluează spre o sinceritate, o recunoaștere a nevoilor personale.”, a declarat astrologul Valeriu Pănoiu, în cadrul unei emisiuni de pe Antena Stars.

Vara 2024 vine cu decizii radicale

Mai mult, este o vară importantă și pentru anumite persoane care au roluri cheie în familiile lor și care vor vrea fie să pună punct unor acțiuni, fie să-și schimbe rolul pe care îl au deja de ceva vreme și care presupune multă responsabilitate.

„Vorbim despre familie unde rolurile sunt inversate, unde părinții așteaptă mult de la copii, toate rolurile disfuncționale îi vor pune în dificultate pe membrii acestor familii, care s-ar putea să ia niște decizii radicale și este o vară a deciziilor radicale. Chiar pe 1 septembrie, la finalul verii, Pluto va reveni în Capricorn pentru ultima dată în 250 de ani și va sta acolo până pe 19 noiembrie, așadar este o vară în care sunt foarte multe evenimente cu titlu brusc și radical.” a continuat astrologul.

Valeriu Pănoiu: „Este o vară a acțiunilor spontane”

Așadar, chiar dacă toată lumea visează la o vară liniștită, fără grijă pe cât se poate și plină de distracție, previziunile astrologice nu vin cu vești foarte bune din acest sens și spun să ne pregătim la unele situații cu totul neașteptate și pe alocuri dificile. Ele pot fi privite, de asemenea, și drept o eliberare.

„Foarte multe decizii care se pot lua peste noapte vara aceasta. Este o vară a acțiunilor spontane, mulți s-ar putea ca de pe o zi, pe alta să plece într-o vacanță neplanificată, industria turismului o să suporte multe fluctuații. Multe locuri se vor elibera brusc, mulți oameni vor rămâne brusc fără parteneri.

Până în ultimul moment nu știi dacă ai sau nu bani, dar vorbim despre combinațiile financiare, e ca și cum ea e ușor suspendată și nu prezintă interes public. Bani vor avea cei care sunt stăpânii acestor jocuri de interese, ei se învârt.”, mai spune el.

038
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.