Știri

Ce s-a întâmplat la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody

La doi ani de la cununia civilă, Pepe s-a căsătorit religios cu aleasa inimii lui, cu Yasmine, femeia care i-a dăruit un băiețel. Evenimentul de ieri a început chiar la locația unde a avut loc petrecerea, pe malul lacului, lângă piscină, și nu la biserică, cum mulți s-ar fi așteptat.

Pepe și Yasmine au ales un moment artistic deosebit pentru deschiderea evenimentului. Invitații au fost întâmpinați de un recital la harpă, un moment cu totul special.

S-au făcut o mulțime de fotografii, iar mirii au fost superbi.

Ce flori a ales Yasmine Ody pentru buchet

Bujorul este floarea cu frumuseţe imperială, iar un buchet de mireasă din bujori împrumută purtătoarei sale din eleganţa, delicateţea şi unicitatea florii.

Este denumit „regele florilor”, iar acest lucru nu este întâmplător. Originar din China, bujorul este foarte prețuit în această țară, având și un rol semnificativ în numeroase tradiții și ritualuri. Pe lângă frumusețea și parfumul florilor, bujorul este încărcat de simboluri, iar acest lucru face ca buchetele cu bujori să fie și mai speciale.

Cultivat initial doar de elitele sociale, bujorul este văzut ca un simbol al bogăției, al prosperității și sănătății. În Japonia, bujorii sunt asociați cu onoarea și curajul. Aceste semnificații se potrivesc în special bujorilor de culoare roșie.

Bujorii mai sunt și un simbol al norocului, al prieteniei și frumuseții. Tocmai de aceea, sunt florile cu care nu vei da greș dacă vrei să oferi un buchet cuiva drag. Cu acest simbol al afecțiunii, îți vei putea exprima dragostea pentru persoanele apropiate.

Se pregătește Ramona Olaru să se căsătorească?! A prins buchetul miresei la nunta lui Pepe cu Yasmine Pascu, i s-a pus voal și își așteaptă jumătatea: ”Facem casting” / VIDEO

Surpriză de proporții la nunta lui Pepe cu Yasmine Pascu! Soția artistului a aruncat buchetul miresei, iar cea care l-a prins a fost nimeni alta decât Ramona Olaru! Se pare că destinul are planuri mari pentru asistenta TV. I s-a pus voalul miresei, a primit buchetul și nu mai are nimic de făcut decât să își aștepte jumătatea! Iată cum a reacționat!

Ramona Olaru s-a așezat pe un scaun, unde i s-a pus voalul, cu care a defilat printre invitați. Emi de la Noaptea Târziu i-a spus că îi va organiza un casting pentru a-și alege jumătatea.

”Facem casting! Să se refacă Burlăcița! Burlăcița cu Ramona Olaru! Înscrieți-vă! 20 lei înscrierea!”, a spus Emi de la Noaptea Târziu.

Iată ce declarau mirii înainte de marele eveniment

Pepe se căsătorește pentru a 3-a oară, însă în ciuda acestui lucru, artistul este convins că Yasmine Ody va rămâne marea lui dragoste, alături de care va trăi pentru totdeauna. Astăzi, cei doi se vor bucura de cea mai frumoasă zi din viața lor, iar lângă ei vor fi atât nașii, cât și o mulțime de invitați. Cei care le vor deveni părinți spirituali sunt fratele lui Pepe și soția acestuia.

„Sunt extrem de relaxat. Nu par a om stresat, de niciun fel. Am decis să avem un eveniment așa cum suntem noi, frumos, elegant, plin de distracție, relaxat, pe marginea lacului, piscină, artiști, prieteni, oameni care vin fără obligații. Din toate punctele de vedere, cred că am spus cam tot. Fratele meu și cumnata mea, oamenii care m-au crescut și oamenii de la care am învățat cum e bine să iubești”, a declarat Pepe pentru Cancan.

„Eu îmi doresc o nuntă atipică. Nouă nu ne convine când e pauză de masă. Să se oprească dansul și distracția, să mâncăm, nu vrem. Să mănânce lumea când vrea și să ne distrăm cât vrem și cât putem.

Așa de început, un aperitiv poate fi servit la masă, dar în principiu fiecare poate spune ospătarului și o gamă variată de produse din toate culturile: de la bucătărie libaneză, arăbească, până la paste, sushi, pizza, shaorma, vită argentiniană, caracatiță, de toate”, au mai dezvăluit cei doi pentru Antena Stars.

„Pentru mine este o rochie foarte simplă, dacă o arăt cuiva poate e destul de complicată. Pentru mine e foarte simplă, e pe corp, să mă simt bine, să nu mă strângă, să nu am paiete, să nu am pietre, nu-mi place”, a adăugat Yasmine Ody.

În schimb din cauza pantofilor a avut parte de mari emoții. „I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi. Până la urmă l-am rugat pe un prieten din Italia să-i comande el acolo și când i-au ajuns a făcut poză să fim siguri că au venit. Yasi nu a făcut proba cu rochia și pantofii pentru că nu-i va avea decât în ultima zi. El vine în România la nuntă și aduce pantofii cu el”, a mai povestit solistul.

0143
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.