Știri

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit în mare secret! Imagini spectaculoase de la nunta prezentatorului TV: ”Astăzi am rostit…”

Nuntă secretă în showbiz-ul din România! Răzvan Simion și Daliana Răducan au devenit soț și soție și și-au promis iubire veșnică! Daliana Răducan a arătat fabulos în rochia de mireasă și i-a făcut o declarație de dragoste impresionantă prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Zi importantă în showbiz-ul din România! Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în secret și au organizat un eveniment fabulos! Așa cum era de așteptat, soția prezentatorului TV a arătat incredibil în ziua cea mare și a ales o rochie spectaculoasă, cu care a atras toate privirile.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au făcut marele pas astăzi, 8 iunie 2024. Prezentatorul TV și-a cerut iubita de soție anul trecut, iar acum s-au căsătorit în secret! Evenimentul a fost organizat într-o mare discreție, așa cum este și povestea lor de dragoste.

Daliana Răducan a postat imagini spectaculoase de la nunta lor, alături de o declarație de dragoste pentru soțul ei, probabil cea mai frumoasă de până acum.

Soția prezentatorului TV a explicat ce rol important joacă el în viața ei și cât de mult a așteptat ca un astfel de bărbat să apară în viața ei.

”A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi.
Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alaturi, pe paginile noastre de socializare.
Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră♥️”, a scris Daliana Răducan.

Răzvan Simion a vorbit în urmă cu câteva luni despre nunta lui cu Daliana Răducan. Prezentatorul TV a declarat că și-ar fi dorit să fie un eveniment restrâns, însă având în vedere că își doresc să le fie alături o mulțime de persoane, lista s-a tot mărit.

”Ne gândim. Momentan, lista se tot mărește. Am vrut să facem ceva foarte mic, acum e ceva mediu. Sper să nu ajungă ceva foarte mare. Ați văzut că domnul Dani a făcut nuntă mare. Nu, încă ne gândim (n.r. cu privire la locație). Poate afară, poate aici. Dacă suntem puțini să încăpem, să fie onorant și pentru noi, afară. Dacă suntem mai mulți și avem mulți prieteni care, culmea, ne amenință că dacă nu îi chemăm la nuntă se supără pe noi, ceea ce e dubios. În 2023, când primești o invitație la nuntă, te cam lua cu rău. 300 de euro două sarmale e mult (n.r. râde)”, a spus Răzvan Simion, la Xtra Night Show.

060
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.