Magazin

Zodii pentru care urmează cea mai grea perioadă a vieții lor. Se anunță vremuri grele și vor vărsa lacrimi amare

Câteva zodii ale horoscopului european vor traversa cea mai dură perioadă a vieții lor. Din păcate pentru ele, faptele din trecut vor avea acum consecințe și se vor resimți neplăcut. Vezi dacă și zodia ta se numără printre cele care vor trece printr-o perioadă dificilă.

Persoanele născute în semnele zodiacale: Gemeni, Leu și Săgetător vor trebui să se confrunte în perioade următoare cu diverse situații și ipostaze neplăcute pentru ele. Despre ce este vorba mai exact și ce avertizări au făcut astrele?!

Gemeni au parte de o situație tensionată
Duplicitarismul de care deseori dau dovadă nu îi ajută deloc pe Gemeni să devină cea mai bună variantă a lor și să beneficieze de diverse întâmplări care să le fie favorabile. Gemenii vor trebui să dea socoteală în fața persoanelor cărora le-au greșit foarte mult în trecut, iar acum vor simți pe propria piele ce înseamnă să intervină cu anumite acțiuni în viața altora.

Leii pot fi trădați în dragoste
Acest avertisment este în strânsă legătură cu planul amoros și vizează nativii care în trecut au distrus o poveste de dragoste. Karma le va bate la ușă în cel mai frumos moment al vieții lor și vor afla o veste legată de partenerul lor de viață care le poate da lumea peste cap. Astrele îi sfătuiesc pe Gemeni să încerce să rezolve lucrurile pe care le-au făcut greșit în trecut față de alte persoane.

Săgetătorii pot pierde pe plan financiar
Persoanele născute în această zodie trebuie să fie extrem de atente la investițiile pe care le vor face în perioada următoare. Astrele le sfătuiesc să se gândească de două ori înainte de a semna un contract sau de a se asocia cu altcineva pentru a pune bazele unei afaceri. Așadar, în perioada următoare, dacă nu vor fi atenți și nu vor gândi de două ori înainte anumite aspecte, Săgetătorii pot să aibă pierderi pe plan financiar.

089
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.