Magazin

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna până pe 15 iunie 2024. Un moment foarte important din punct de vedere astral pentru gemeni si raci

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 9 – 15 iunie 2024. Invitatul ei a fost Dragoș Bogdan.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 9 – 15 iunie 2024

„Un moment foarte important din punct de vedere astral. Avem elemente cu adevărat de forță. În continuare Neptun se găsește într-o poziție dominantă. Am putea spune că ne găsim într-o perioadă neptuniană, pentru că el este, după părerea mea, în cea mai de forță poziție, fiind pe gradul 359. Saturn este și el în acest ansamblu karmic și spiritual. Ne unim într-un fel destinele cu destinele noastre din ultimele existențe”, a spus Alina Bădic în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Berbec

Puteți avea situații ușor conflictuale, dure, care vă agresează. Este vorba despre experiențe de viață prin care ați putea trece și care vă perturbă, vă agresează. Sunt destul de dure, pot fi ușor tulburătoare și se pun de-a curmezișul evenimentelor pe care vi le-ați dori. Pot apărea situații neprevăzute care vă răpesc liniștea. Trebuie să căpătați un soi de armură, de protecție, care să vă vorbească despre înțelepțire în acest context care devine brusc agresiv.

Taur

Înțelegeți ce frici aveți și ce situații vă atrag atenția că există ceva care nu este în regulă. Dacă pentru Berbeci este dur acest Marte pe ultimul grad, pentru voi este și mai dur. Trebuie să fiți atenți pentru că există un soi de conflict în această perioadă și trebuie să identificați cine este dușmanul numărul 1. Marte pe gradul acesta și pe casa a XII-a vorbește clar despre un dușman secret, o dușmănie pe care aveți marea șansă să o identificați.

Gemeni

Cu siguranță nu vă plictisiți de discuții. Purtați discuții foarte frumoase și fructuoase, care vor conduce la realizări. Poate fi vorba despre negocieri majore – de altfel, ar fi chiar bine să insistați pe zona investițiilor și a lucrurilor pe care le puteți achiziționa într-o formulă foarte favorabilă. Jupiter vă poate aduce în viață situații care vi se cuvin prin drept divin! Înțeleți niște lucruri care chiar vă conectează direct cu divinitatea.

Rac

Dacă sunteți într-o zonă de confort emoțional energetic, ați putea să priviți ca niște spectatori elementele care vă tulbură. Poate fi vorba despre un coleg, despre un șef, despre o persoană cu care interacționați la nivel social și care vă tulbură sau care are ceva de împărțit cu voi. Găsiți totuși o forță extraordinară în ceva ce vă liniștește sufletește. Poate să fie un film la care vă place să vă uitați, poate să fie o carte pe care vă place să o citiți.

Leu

Este vorba despre elemente de destin, dar și despre o direcție! Începeți să vă întrebați încotro mergeți, adică, pe undeva, Marte destabilizează prin faptul că s-ar putea să existe un exces energetic – fie munciți prea mult, fie sunt foarte multe activități și simțiți că nu mai faceți față. Poate fi o perioadă perturbată prin simplul fapt că sunt foarte multe lucruri de făcut sau sunt multe situații care vă solicită din punct de vedere energetic. Zona de confort vine tot de la lucrurile care au o tentă ezoterică, spirituală.

Fecioară

Sunteți în pragul unor deciziii destul de importante, care implică planul socio-profesional, dar social mai ales. Clar există o creștere în zona socială, dar, iarăși, nu putem să neglijăm aspectul spiritual! Toată lumea spune că vă reprezintă detaliile și atenția către tot ceea ce este minuțios. Dacă tot vă plac atât de mult detaliile, propunerea ar fi să faceți următorul exercițiu – stați într-o cameră și încercați să vedeți ce vă enervează cel mai rău din camera respectivă, iar apoi explicați-vă de ce vă deranjează acel lucru.

Balanță

Există o descărcare destul de dură pe plan personal, pe plan emoțional. Există ceva care vă atrage atenția și trebuie să țineți cont de acest aspect, un aspect care îi vizează pe cei dragi. Apar tot felul de simboluri și de mesaje pe care le puteți culege și este foarte important să analizați mai bine zona de relaționare, cu ce persoane vă întâlniți, ce tip de conflict există, cum vă simțiți, când vă simțiți epuizați, după ce gen de întâlniri, ce vi se reproșează?

Scorpion

Există o zonă de conflict, dar nu pentru acei Scorpioni care au o viață spirituală și și-au găsit liniștea. Trebuie să înțelegeți că este foarte important cine sunteți în raport cu ceilalți, dar și cine sunt ceilalți în raport cu voi. Pluto, guvernatorul vostru, vă susține pentru că este foarte bine aspectat acum. Pe de altă parte, mare atenție ce conflict aveți în aceste zile și cu cine – acolo este ceva ce trebuie neapărat descărcat. Totodată, mare atenție cine vă aduce lumină și bucurie sufletească în aceste zile.

Săgetător

Factorul de noroc trebuie lucrat un pic! Deși în general sunteți norocoși și beneficiați de situații favorabile, acum experimentați situații în care trebuie să luptați puțin mai mult decât de obicei pentru a avea acces la factorul de noroc. S-ar putea să existe discuții care trebuie repetate, negocieri care au nevoie de renegocieri pentru a se ajunge la rezultatele dorite.

Capricorn

Hipnoza se manifestă pe casa relațiilor apropiate, a persoanelor dragi. Mare atenție, trebuie să rămâneți într-o formulă în care să puteți să fiți pedagogi pentru apropiați. Dacă observați că o persoană dragă face o greșeală, trebuie să îi fiți mentor. Nu vă lăsați hipnotizați de oameni dragi, fie ei și proprii voștri copii! Încercați să vedeți și cine vă salvează, dar și pentru cine sunteți voi salvatori!

Vărsător

Devine foarte important să înțelegeți cu adevărat mesajul karmic pe care îl aduce Pluto! Acest Pluto, care acum își dă mâna cu Jupiter, vă predispune la acele negocieri care vă pot schimba viața. Altfel spus, ați putea face negocieri de mare forță și ați putea avea câștiguri incredibile dacă veți știi să vă jucați cartea, într-un context în care oricum zarurile au fost aruncate pentru toată lumea.

Pești

Forța vine, culmea, de unde nici cu mintea nu gândiți! Perioada este încărcată de semnificații și, cu siguranță, orice se întâmplă în jur are o componentă karmică. Beneficiați de „o oglindă vorbitoare” și mulți dintre voi au căpătat niște capacități extrasenzoriale de mare forță. Pe de altă parte, ar putea apărea și o mică altercație cu o persoană care vă este destul de apropiată. Ar fi bine să îi dați o tentă spirituală și să nu îi permiteți conflictului să ia o turnură neplăcută! Este o perioadă în care e bine să lăsăm lucrurile să curgă și să nu insistăm asupra aspectelor care agresează la nivel de energie – orice conflict consumă!

0100
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.