Știri

Cum a descoperit Anca Molnar ca are cancer

Cum a aflat Anca Molnar ca sufera de cancer? Renumita artista de make-up s-a confruntat pentru o perioada indelungata cu un simptom neplacut, pe care l-a ignorat initial.

Anca Molnar a decedat la varsta de doar 35 de ani. Renumita artista de make-up a avut o lupta grea cu cancerul in ultimele luni, o lupta pe care, din pacate, a pierdut-o. Anuntul tragic a fost facut astazi de sotul ei. Cum a descoperit Anca Molnar ca are cancer? Alina Radi a vorbit despre situatia prietenei sale apropiate. Cele doua erau foarte apropiate, astfel incat vestea a fost un soc pentru Alina Radi.

Alina Radi a fost informata in aceasta dimineata de sotul Ancai Molnar. Acesta i-a confirmat ca artista de make-up a decedat. Alina Radi inca nu a depasit socul acestei vesti.

„Sunt socata de vestea pe care am primit-o! M-a sunat sotul ei azi dimineata si mi-a spus ca am pierdut-o pe Anca noastra. Am pierdut un om extraordinar, o prietena apropiata si draga sufletului meu”, a declarat Alina Radi.

Cum a descoperit Anca Molnar ca sufera de cancer? Alina Radi a dezvaluit ca, in ultima perioada, artista de make-up se confrunta cu simptome care pareau initial banale. Este vorba despre durerile de cap.

La inceput, Anca Molnar nu a acordat prea mare importanta acestor dureri, deoarece apar uneori in mod obisnuit. Totusi, in timp, durerile au devenit insuportabile, impiedicand-o sa isi desfasoare activitatea. Acela a fost momentul cand a decis sa consulte un medic.

Diagnosticul a venit ca un soc pentru Anca Molnar, care nu s-ar fi asteptat niciodata sa afle ca are o tumoare pe creier. A urmat o lupta grea cu boala, pe care din pacate, a pierdut-o.

„Acuza in ultima perioada tot mai des dureri infernale de cap. La inceput nu le-a dat atata importanta, pentru ca asa suntem noi, dar nu mai reusea tot timpul sa-si desfasoare activitatea si a hotarat sa mearga sa-si faca un control de specialitate.

Ea mi-a spus ca dintre cunoscuti sunt prima persoana careia simte ca trebuie sa-i spuna, ca eu pot sa duc… mi-a spus ca are tumoare pe creier”, a mai dezvaluit Alina Radi, potrivit wowbiz.ro.

0109
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.