Știri

Anca Molnar este condusă pe ultimul drum de familia ei! Imagini sfâșietoare de la înmormântare

Zi grea pentru familia Ancăi Molnar! Make-up artistul este condus astăzi pe ultimul drum de toți oamenii dragi, care au venit să îi fie alături în această zi tristă. Soțul și fiul lor își iau astăzi rămas bun de la Anca Molnar și trec prin cele mai dificile momente. Iată primele imagini de la înmormântare.

Anca Molnar s-a stins din viață la începutul acestei săptămâni, după o luptă cruntă împotriva cancerului. Ultimele momente din viața ei au fost foarte dificile din cauza bolii, dar indiferent de situație, familia a rămas alături de ea. Moartea Ancăi Molnar a adus multă durere și suferință în sufletele tuturor celor care au iubit-o.

Astăzi a venit momentul ca familia ei să își ia rămas bun de la ea. Make-up artistul va fi condus pe ultimul drum și înmormântată, iar clipele prin care trece familia ei acum sunt devastatoare. Soțul ei abia reușește să stea departe de sicriu și este îngenuncheat de durere.

Claudiu Molnar i-a fost alături în toate clipele dificile și a luptat alături de ea. În urmă cu o zi, dar și astăzi, soțul Ancăi Molnar a fost surprins lângă sicriul ei, trăind ultimele momente până când Anca Molnar va fi înmormântată.

Moartea Ancai Molnar a fost un soc atat pentru familia ei, cat si pentru cei care o cunosteau. Sotul ei, Claudiu Molnar, coplesit de durere, nu poate accepta pierderea sufletului sau pereche.

Cu un gol imens in suflet, Claudiu Molnar a gasit cu greu puterea de a transmite un mesaj in memoria sotiei sale. Cele mai sincere ganduri ale sale au fost impartasite in mediul online, emotionand profund pe cei care le-au citit.

”Sunt convins ca ne vom reintalni in alta viata si, daca nu exista alta viata, sa stii ca tu ai fost paradisul meu. Te iubesc pentru totdeauna.”, a scris pe oretea de socializare.

Anca Molnar nu a vrut sa plece din aceasta lume fara a lasa un mesaj pentru toti cei care au cunoscut-o. Makeup artista parca a prezis finalul, astfel ca a lasat cateva cuvinte pentru cei dragi, mesajul ei fiind transmis de sotul sau.

Cel care îi dă putere bărbatului să meargă mai departe este fiul lor, pentru care face orice să îi fie alături. Casa Ancăi Molnar a fost umplută cu flori încă de ieri, când a avut loc priveghiul ei, când o mulțime de oameni au vizitat-o acasă.

Anca Molnar a fost o femeie foarte iubită și apreciată, mai ales de soțul ei. Oricât de grea ar fi fost perioada în care a suferit din cauza cancerului, nimic nu a fost prea dificil pentru Claudiu Molnar, care i-a fost alături necondiționat. Astăzi, însă, este nevoit să își ia rămas bun de la ea, iar acest lucru îl copleșește de durere.

”Îți spunem adio, iubirea noastră! Ne-ai dat cei mai frumoși ani din viață. Ai făcut din noi bărbați puternici, care nu te vor uita niciodată.

Ne rugăm să ne veghezi mândră din ceruri! Eu și rodul iubirii noastre, Patrick îți spunem azi adio! Îți mulțumim că ai luptat atat de mult pentru noi. Pleci doar dintre oameni dar nu și din inimile noastre! Zbor lin, iubita mea! Iubita noastră…”, a scris Claudiu Molnar, pe Facebook.

Anca Molnar a fost una dintre cele mai renumite makeup artiste din Romania, recunoscuta pentru arta sa. Numeroase vedete de la noi au apelat la talentul ei, ceea ce a facut-o sa fie apreciata si iubita.

Din pacate, Anca Molnar s-a stins din viata mult prea devreme, la doar 35 de ani, mereu optimista si cu zambetul pe buze. In spatele acestui optimism, Anca a dus o lupta grea cu o boala nemiloasa.

Anca Molnar a fost diagnosticata cu o afectiune grava, netratabila in Romania. A fost supusa unei interventii in Turcia, care parea sa fi adus boala in remisie.

Dupa prima interventie, Anca Molnar s-a intors in Turcia pentru o operatie pe creier menita sa inlature tumoarea. Desi sperantele de vindecare erau mari, cateva luni mai tarziu, Anca Molnar a incetat din viata.

0144
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.