Magazin

Horoscop 17-23 iunie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care are beneficii financiare, dar cu o singură condiție

Horoscop 17-23 iunie 2024 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna iunie 2024.

Horoscop 17-23 iunie 2024

Horoscopul previzional ne ajută să ne conturăm destinul. Unii cred că, dacă au ascendentul într-o altă zodie, li se schimbă norocul brusc, deși au planetele disonante la naștere în zodia lor. Vin vești bune: Soarele din ultimul decan al Gemenilor va fi conjunct cu Venus și, veste și mai bună, este că vom avea un Mercur Cazimi. Este un aspect asemănător cu Venus Cazimi, dar cu o structură astrovibrațională total diferită.

Trigonocrația Pluto retrograd cu Jupiter din Gemeni, fiind în zodie de Aer, echivalent în mitologiile vechi cu Ibisul roz și mitul creației. Acest aspect dă coordonatele pentru tot zodiacul, în săptămâna următoare.

Berbec / Ascendent Berbec

Vorbim de un aspect nou și excepțional ce ține de previzional. Lucrurile stau așa: Ibisul roz susține femeia Berbec, cu actul creației în care spune de ceva sacru, pur, original în dragoste, carieră și câștigul de bani. Susține femeia pentru că așa este asociat simbolul. Dar există și bărbați cu inimă de aur și care au ascuns subtil latura feminină, romantică, sensibilă. Cum sunt artiștii. E ceva deosebit și sacru ce vine, cu implicații karmice majore. Semnal de alarmă la cei la care lucrurile nu se întâmplă sau nu evoluează cum și-ar dori.

Horoscop 17-23 iunie 2024. Taur / Ascendent Taur

Dacă veți ști să separați ce-i bun, aspectul Ibisului roz unic și irevocabil, de ceea ce vă constrânge, cuadratură Pluto-Marte în Taur, veți birui. Deci e startul a ceva major, a ceva care se vrea temeinic pe termen mai lung. A nu înțelege cum este acest start poate să anunțe, pe viitor, anumite cumpene și blocaje.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Avem Mercur Cazimi și conjuncție Soare-Venus cu plusuri afective și beneficii inclusiv financiare. Dar numai la persoanele cu loc de muncă, cei care câștigă și, în egală măsură, dăruiesc în sens de binefacere. Sancțiuni de la Univers pentru cei care sunt ca Hagi Tudose sau care calcă de două ori în același loc, abia se târâie prin viață. Adică cei care fac umbră pământului degeaba, nu au job, nu se implică etc.

Rac / Ascendent Rac

Aspectul primordial al săptămânii este dat de exaltarea Ibisului roz, deci susține actul unic și ireversibil ce reprezintă biruința ordinii asupra haosului.

Horoscop 17-23 iunie 2024. Leu / Ascendent Leu

Ordine versus haos primordial în relația voastră cu societatea, de suflet, de dragoste, pe relația de carieră. Unii nu știu unde să mai construiască, ce să facă, cum să tempereze niște lucruri ca să revină la zona de normalitate. Dar viața este o luptă și trebuie să fie una pentru biruință. Cine biruiește, dobândește! Creativii reușesc, unii orbecăie încă. Trebuie să înțelegeți că unii trebuie să scoată la lumină niște lucruri acum, poate ceva ce au stricat alții trebuie să ajungă la voi ca voi să puteți face ceva, demara ceva. Este un punct zero. Scoateți la lumină și duceți către alt plan.

Citește pentru toate zodiile AICI.

0146
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.