Știri

Imagini rare cu familia lui Mihai Voropchievici. Cum arată soția lui, dar și câți copii are de fapt

Detalii mai puțin cunoscute din familia celebrului numerolog Mihai Voropchievici. Știut drept ”omul cu cifrele”, specialistul în numerologie este un familist convins. Are o familie frumoasă și unită, pe care a reușit să o țină departe de ochii publicului. Împreună cu soția lui are trei copii, două fete și un băiat, care le sunt mereu aproape, conform impact.ro.

Imagini în premieră cu familia lui Mihai Voropchievici, numerologul de la Antene

Specialist în arte divinatorii – astrologie, numerologie, chiromanție si cartomanție – Mihai Voropchievici este cunoscut de o țară întreagă. El participă de ani buni la emisiuni televizate, acolo unde are, de fiecare dată, păreri pertinente. Reușește să explice telespecatorilor multe dintre tainele numerologiei, pe care le stăpânește la perfecție. Acesta este Mihai Vorpcheivici, cel din fața camerelor. În viața particulară, însă, bărbatul de 67 de ani este este extrem de discret. A preferat să-și țină familia departe de lumina reflectoarelor, potrivit wowbiz.ro.

Cele mai importante momente petrecute alături de familie

În fotografiile postate de Voropchevici pe pagina sa de socializare se poate observa cu ușurință că cele mai fericite momente sunt cele petrecute alături de famila sa. Ne dăm seama după zâmbetele largi pe care le afișează cei din imagini. În una dintre ele numerologul este alături de soția sa și cele două fiice.

La sfârșitul anului trecut, Mihai Vorpchievici a avertizat, pentru anul 2020, că ar trebui să avem grijă la sănătate și la partea de ralaționare, într-un interviu la Antena 3. Iar dacă ar fi să comparăm cele spuse de el cu ce se întâmplă acum în întreaga lume, legat de pandemie, am putea foarte ușor să facem o corelație.

În numerologie cifra destinului unei persoane se calculează adunând toate cifrele din data nașterii ei. De exemplu: pentru o persoană născută pe 01.01.1977 cifra destinului va fi 1+1+1+9+7+7=26. Rezultă 2+6=8. Opt este cifra destinului respectivei persoane.

Sunt 9 cifre ale destinului, de la 1 la 9, iar fiecare dintre ele are caracteristici diferite.

0104
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.