Magazin

Trei zodii profită din plin de intrarea lui Mercur în inima Soarelui, vor trăi o perioadă de vis care va lăsa însă și confirmări nu tocmai plăcute

Deși se crede adesea că o singură soartă este în cele din urmă a ta, mai multe căi și destinații depind de alegerile tale.

Mercur în Soare 2024. Ceea ce iti este destinat nu este un eveniment care are loc, ci, în schimb, acțiuni pe care le alegi în mod conștient pentru că te afli în locul potrivit pentru a-l primi. Când poți vedea această capacitate de a alege ceea ce vrei și ce se aliniază cu sinele tău superior, norocul este al tău.

În 14 iunie Mercur formează un cazimi în Gemeni, adică se poziționează în centrul Soarelui, așa cum se vede de pe Pămant. Mercur în inima Soarelui (cazimi) este unul dintre cele mai norocoase tranzite, deoarece începe un nou ciclu, nu doar prin modul în care îți comunici deciziile, ci și prin ofertele pe care le vei putea primi. Pe măsură ce Mercur se deplasează în inima Soarelui, există o nouă speranță că poți realiza orice. Planeta comunicării iti mărește șansa de a te alege soarta, deoarece se aliniază cu Venus în Gemeni pe 16 iunie, ajutând în chestiuni de dragoste și bogăție. Concentrează-te pe importanța alegerilor tale, fără a uita niciodată că deții puterea de a alege viața pentru tine.

1. Capricorn

Lasă-te să renunți la orice a venit înainte de acest moment. Lasă-te să vezi viața ca și cum ai vedea-o doar pentru prima dată, lăsându-te să conduci cu speranță și cu credința că poți crea tot ce îți dorești. Deși întruchiparea lecțiilor trecutului tău este încă importantă, pentru a profita la maximum de oportunitățile oferite de univers, trebuie să fii dispus să crezi în noi începuturi și noi posibilități.

Primul sfert de lună din Fecioară va răsări vineri, 14 iunie, oferindu-ți șansa de a-ți alege soarta și o cale norocoasă în viață. Fecioara îți conduce casa norocului, a abundenței și a visurilor îndepărtate. Ca semn de pământ, trebuie să construiesti o fundație, concentrându-te pe ceea ce ai nevoie și asigurându-te că iti asculti doar vocea interioară în acest proces. Concentrează-ți energia pe alegerea fără îndoială, îngrijorare sau orice circumstanțe din trecut. În schimb, crede cu adevărat că îți poți alege soarta și toate darurile din univers care vor urma.

În mod firesc, lunile din primul sfert sunt o perioadă de mai multă pozitivitate și credință, ajutându-vă să luați o decizie care ați putea fi considerată un risc prea mare în trecut. Energia acestei Luni va fi deosebit de puternică în orice relații de afaceri, activități de călătorie sau cele de natură spirituală. Când vezi cum fiecare decizie duce la mai multe oportunități, poți descoperi, de asemenea, că cel mai mare risc este să nu alegi deloc.

2. Balanță

Ești în pragul unui destin incredibil. Tot ce ai făcut și ai pus este pe cale să plătească, atâta timp cât îți amintești că, deși poți avea relații importante, soarta ta este ceva care este pur a ta. Poti crea viața pe care o vrei și să îmbrățisezi toate experiențele pe care universul ți le rezervă – trebuie să te lași să alegi să asculți îndrumările pe care le primești.

Mercur Cazimi va atinge vârful pe 14 iunie, creând un val de noutate în viața ta și șansa de a te deschide pentru a experimenta mai mult decât ți-ai putea imagina vreodată. Mercur va călători în inima Soarelui, pornind un ciclu nou-nouț și ajutând la pornirea unei epoci puternice de călătorii, succes în carieră, noi începuturi și dragoste. Singurul avertisment este că trebuie să accepti schimbarea, deoarece ceea ce este destinat pentru tine nu va fi găsit acolo unde te afli. Crede în tine și în realitatea că nimic nu se pierde vreodată din ceea ce ți se întâmplă. Deci, dacă simți că există un sacrificiu, acesta va fi întotdeauna înlocuit cu ceva mai mare.

Acorda o atenție deosebită oricărei comunicări pe care le primiți prin e-mailuri, mesaje text sau apeluri telefonice. Mercur guvernează o chestiune de comunicare și, pe măsură ce această planetă începe un nou ciclu, vei primi multitudinea de noi oferte, oportunități sau invitații. Ceea ce sosește va simți ca un vis, dar s-ar putea să fii sfâșiat între prinderea noilor începuturi și anumite responsabilități de care încă te simți legat. Încearcă tot posibilul să ai o șansă asupra ta și să îmbrățișezi noutatea care vine în viața ta.

3. Vărsător

Poți alege bucuria. Ia prin ceea ce ai trecut și realizează că, dacă nu contribuie la faptul că te îndrăgostești de viața ta, atunci nu este ceva ce trebuie să continui. Nu este vorba de a fi fericit în fiecare zi, ci de a simți o satisfacție profundă și împlinire din tot ceea ce îți investești energia. Când poți alege bucuria, indiferent de ce ar putea însemna asta într-o anumită situație, atunci declari universului exact ceea ce știi că meriți.

Mercur și Venus se vor uni în Gemeni pe 16 iunie, aducând oportunități în jurul proprietății imobiliare, bogăție, romantism și bucurie știind că te aliniezi la cea mai înaltă soartă. Mercur tinde să aducă știri și oferte pozitive, în timp ce Venus va oferi acest lucru prin viața ta romantică sau un bonus financiar neașteptat. Ceea ce primești în această perioadă nu este doar despre un angajament sau bogăție mai profundă, ci te va ajuta să alegi în mod conștient ceea ce vrei să devină viața ta.

Pe măsură ce oportunitățile norocoase de la Mercur și Venus încep să se filtreze în viața ta, este important să fii sigur despre ceea ce vrei și să-ți întruchipezi valoarea. În timp ce ai visat la tot ceea ce vrei să creezi, este important să iti amintesti că a fi capabil să îl primiți este crucial. Alege ceea ce în inima ta știi că te va conduce la cultivarea păcii profunde care poate veni doar din a fi cu adevărat îndrăgostit de fiecare aspect al vieții tale.

048
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.