Magazin

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici are vești mari pentru 5 ZODII. Succese uriașe

Numerologul Mihai Voropchievici a spus în emisiunea Adevăruri ascunse cum vor evolua zodiile în săptămâna 17-23 iunie 2024.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Berbec
Berbecii au o carte foarte bună care simbolizează începerea unei noi acțiuni, începerea unei activități profesionale reușite dar și o realizare materială pozitivă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Taur
Taurii au o carte pozitivă care încearcă să îi convingă pe aceștia că energia lor este bine canalizată. Au forță activă. Sunt dominați de ambiție. Au dinamism, combativitate, reușită și în final domină situațiile în care se implică.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Gemenii au o carte pozitivă, Bulgărele de foc. Demonstrează că și așa ei sunt rapizi din naștere, dar săptămâna viitoare intră în viteza a șasea. Prin rapiditatea lor atrag în viața lor, săptămâna viitoare, o schimbare de situație benefică. Datorită acestei rapidități vor fi implicați în deplasări. Șansa e de partea dumneavoastră.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Rac
Săptămâna viitoare, Racii renasc. Au parte de libertate dar totodată se salvează dintr-o situație dificilă care cu multă bunăvoință și cu nebăgare de seamă au reușit să intre. Au parte și de vești săptămâna următoare dar și de reîntoarcerea unei persoane dragi pe care nu au văzut-o de multă vreme.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Ca de obicei, Leul strălucește. Soarele e de partea lui. Aveți parte de fericire, reușită. Vă veți afirma. Vă vor fi recunoscute meritele. Puteți clarifica fericit o situație pe care nu îndrăzneați până acum să o puneți pe tapet. Dați dovadă de mare vitalitate. Succes în tot ceea ce faceți, iar creativitatea voastră va fi la cote extraordinare.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Fecioarele dau dovadă de fecunditate. Au receptivitate, răbdare, dragoste pentru natură, dar au parte și de dezvăluirea unor secrete. O întâlnire călduroasă vă ține în priză.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Balanță
Balanțele au parte de o săptămână cu echilibru bun. Sunt stăpâne pe situație. Veți face o călătorie, posibil și în străinătate. Au descoperiri pasionale și înaintează cu siguranță în tot ce întreprind. Aveți parte de succes, reușită și de semnarea unui contract.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Scorpionii au parte de o carte negativă care simbolizează sfârșitul unei situații în care automat transformarea se impune. Încercați să acceptați schimbarea în profunzime.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător
Au furtuna de partea lor. Au muncit mult în săptămânile precedente. Sunt bulversați de o situație așa că au parte de furie, dispute. Orgoliul lor este rănit undeva și sunt plini de nervi. Încetați să vă calmați, să evitați disputele, lacrimile și furia deoarece se impune mai multă prudență pentru a evita o ruptură violentă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn
În curând veți face o alegere. Trebuie să renunțați la ezitare, îndoială, dualitate, neliniște și rivalitate. Trebuie să reflectați înainte de a acționa.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător
O săptămână cu multă înțelepciune din partea voastră. Lăsați timpul să treacă. Aveți nevoie de multă putere de reflecție și de liniște dar totodată să vă retrageți un pic în singurătate alături de niște persoane în vârstă cu care să discutați niște lucruri simple, frumoase sau pur și simplu să depănați amintiri. O recompensă neașteptată revine în prim plan.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Pești
Peștii au parte de cartea Râu, care este o carte negativă. Simbolizează iluzii pierdute, rea credință din partea unor prieteni, cunoștințe, posibil și la locul de muncă. Aveți parte de un abandon, o trădare dar totodată sunteți și prizonierii unei situații și nu puteți face mare lucru pentru moment pentru a ieși din această situație. Puțină răbdare și totul se va rezolva în finalul săptămânii.Hor

0191
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.