Știri

Anunț trist despre Claudiu Molnar, soțul tinerei care s-a stins la doar 35 de ani

Într-un gest de adâncă durere și iubire neîntreruptă, soțul Ancăi Molnar, Claudiu Molnar, a adus la mormântul ei o mică dovadă a dragostei lor, doar câteva zile după ce a însoțit-o pe ultimul drum.

Moartea Ancăi Molnar a adus multă suferință în sufletele celor care i-au fost aproape în crunta luptă cu cancerul.

Soțul Ancăi Molnar, Claudiu Molnar, a fost un stâlp de sprijin în toate momentele dificile prin care soția sa a trecut, fiind alături de ea neîncetat.

Împreună au crezut în victoria împotriva nemilosului cancer, însă realitatea a fost dură și implacabilă. Claudiu Molnar a fost devastat de vestea că soția sa s-a stins din viață, iar zilele următoare au fost de o durere greu de descris pentru el.

La mormântul Ancăi, Claudiu a adus într-o dimineață de vară cea mai simplă și profundă dovadă de dragoste – cafeaua ei preferată, „miniamandina”, și o prăjitură. Gestul său a fost însoțit de o postare emoționantă pe Facebook, în care și-a exprimat durerea și dragostea pentru femeia pe care o iubea atât de mult.

„Astăzi ți-am adus cafeaua și prăjitura ta preferată „miniamandina”. Iubirea mea ❤️… Am povestit și le-am consumat împreună 🥺 Te iubesc de nu mai pot și totul pare un vis urât care nu se mai termină… 😔 Îți simt lipsa tot mai tare, mi-e atât de dor de atingerile tale, strângerile în brațe, săruturile tale dulci 😢… de tot ce făceam împreună. Pffff…. 😔🤍🕊️🕊️🕊️”, a scris Molnar Claudiu pe Facebook.

Claudiu Molnar a continuat să ducă povestea lor de dragoste și în aceste momente de despărțire, aducând în fiecare zi amintirea Ancăi Molnar mai aproape de inima sa, în ciuda durerii grele pe care o simte.

Aceste gesturi simple, dar pline de semnificație, reflectă dragostea profundă și respectul pe care Claudiu Molnar îl poartă pentru memoria soției sale, Anca Molnar, și pentru viața pe care au trăit-o împreună.

044
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.