Magazin

Vesta întră în zodia Leu și schimbă fundamental viața a două zodii. Schimbările vin una după alta

În astrologie, asteroidul Vesta este „păzitorul flăcării spirituale”. Asteroidul a fost numit astfel după zeița fecioară a vetrei și păstrătoarea flăcării din mitologia romană.

În astrologie, asteroidul Vesta reprezintă acea „lumină mică” din interiorul tău care te face special. Energia primară a Vestei este devotamentul, sacrificiul, angajamentul și datoria.

Din 19 iunie, Vesta este în Leu, iar viața acestor două zodii se va schimba fundamental.

Rac
Abundență îndrăzneață

Când ai grijă de tine, radiezi și o energie diferită. Poți fi mai direct în ceea ce vrei și cum vrei să obții. Pe măsură ce Vesta se transformă în Leu, fă-ți timp să te concentrezi pe ceea ce vrei, în loc să încerci pur și simplu să-i ajuți pe alții să-și atingă visele.

Acesta este locul deținerii fără scuze autenticitatii tale, având încredere în drumul tău înainte și lăsând cărțile să cadă acolo unde s-ar putea să știe că strălucesști prea puternic pentru a-ți oferi lumina altora gratuit.

Capricorn
Îmbrățișează schimbarea

Lasă totul să plece. Eliberează cum credeai că vor merge planurile tale sau cel mai bun loc de muncă sau viață posibil. Acest lucru nu se datorează faptului că trebuie să o iei de la capăt, dar dacă ești un necredincios, universul este pe cale să înceapă să lucreze magia divină în viața ta.

Vesta în Leu te va ajuta să îmbrățișezi mai ușor schimbarea în viața ta, să fii deschis la schimbări interesante și să ai încredere în tine că știi în ce direcție vrei să mergi. Încă o dată, te vei simți din nou energizat, îndreptat și entuziasmat de viața ta. . Nu pierde timpul să te temi sau să spui nu, pentru că orice oferte pe care le primești în această săptămână va fi un dar binevenit al schimbării.

048
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.