Știri

Gelozia l-a împiedicat pe Cătălin Scărlătescu să se însoare până la 50 de ani. Sora chef-ului face dezvăluiri din familie

Gelozia este motivul pentru care Cătălin Scărlătescu nu s-a căsătorit până în prezent, la vârsta de 50 de ani. Informația a fost dezvăluită chiar de sora acestuia, Carmen. Acest sentiment chinuitor și obsedant pe care îl provoacă în sufletul cuiva bănuiala sau certitudinea că ființa iubită îi este necredincioasă sau că acrodă mai multă atenție altcuiva, l-a împiedicat pe Cătălin Scărlătescu să ducă vreo femeie la altar.

Deși a avut mai multe legături sentimentale, Cătălin Scărlătescu nu a reușit să se căsătorească până la vârsta de 50 de ani. Discret atunci când vine vorba despre viața sa personală, cunoscutul chef evită comentariile pe acest subiect. El a fost dat de gol, însă, chiar de sora sa, Carmen. Aceasta a vorbit despre motivele care l-au împiedicat pe fratele ei să ducă vreo femeie la altar.

Gelozia, spune Carmen, acest sentiment chinuitor provocat de bănuiala sau certitudinea că persoana iubită este necredincioasă, că acordă mai multă atenție altora. Doar că, a explicat ea, geloase sunt partenerele de viață ale fratelui ei.

„Discuția asta de multe ori a trezit controverse. De exemplu mergem în vacanță, el este cu iubita și sunt și eu, de obicei mergem așa, eu sunt singură și el cu iubita. Tot timpul, el îmi dă mie mai multă atenție, iar ele sunt geloase. Eu tot timpul încerc să le explic. Pur și simplu știi cum sunt femeile. Au nevoie de atenție”, a spus Carmen.

Potrivit spuselor sale, în cele mai multe cazuri, iubitele fratelui ei au interpretat greșit protecția pe care acesta i-o acordă. Iar de aici au apărut tot felul de situații, care au pus-o într-o poziție inconfortabilă. Și astfel chef Scărlătescu a ratat orice ocazie de căsătorie de până acum.

„Oricare ar fi relația, în momentul în care bărbatul de lângă tine nu îți dă ție toată atenția și o împarți cu altă femeie, chiar dacă este mama, sora, că și cu mamele au fetele probleme, (e neplăcut). Eu mă simt ciudat de multe ori și încerc să le explic. Pe calea aceasta le zic să stea liniștite și să încerce să îi câștige atenția mai mult decât o fac”, a precizat sora lui Cătălin Scărlătescu.

Lucrurile par să stea altfel, în ceea ce privește relația dintre Cătălin Scărlătescu și actuala sa iubită, Doina Teodoru. Cei doi formează un cuplu de aproape doi ani, iar șansele să ajungă la altar împreună cresc pe zi ce trece. Chiar dacă diferența de vârstă este destul de mare, de 17 ani, Scărlătescu susține că se simte mai împlinit ca niciodată alături de iubita lui.

Pe de altă parte, este de părere că o căsătorie nu ar trebui planificată, iar dorința de a face acest pas ar trebui să fie ceva spontan.

„La lucrurile astea nu poți să te gândești. Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan. Sinceritatea contează cel mai mult, dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește!”, a spus Cătălin Scărlătescu.

048
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.