Știri

România la EURO 2024. Astrologul Cristina Demetrescu despre șansele din meciul cu Slovacia: „Există planete bune”

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre șansele României la EURO 2024 și a găsit explicație pentru înfrângerea din meciul cu Belgia.

Potrivit astrologilor, Naționala României de Fotbal este în zodia Vărsător, deoarece Federația Română de Fotbal a fost înființată pe 16 februarie 1930, și tot atunci a apărut și echipa națională.

Cristina Demetrescu spune că Luna Plină de sâmbătă nu a fost favorabilă României. „Sâmbătă a fost o Lună Plină imensă în Capricorn, care pentru zodile astea de aer nu a fost foarte favorabilă”, a explicat astrologul la Vorbește Lumea.

În ceea ce privește șansele Naționalei pentru meciurile viitoare, Cristina Demetrescu este optimistă, spunând că s-a uitat peste ce îi rezervă astrele lui Edi Iordănescu: „Există planete bune, cum s-ar putea să fie și pentru echipa națională, la următorul meci. Luna în Pești este în pozițiee culminantă pentru antrenorul naționalei”.

Edi Iordănescu, născut pe 16 iunie 1978, este Gemeni, cea mai avantajată zodie de anul acesta, deoarece îl are pe Jupiter, Marele Benefic, de partea lui până anul viitor.

România va juca ultimul meci din grupă miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, împotriva Slovaciei. Partida va fi transmisă de PRO TV, pe VOYO și live text pe sport.ro.

0124
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.