Știri

Ultimă oră: Incendiu la cel mai mare mall din București – Nouă autospeciale ISU intervin

Este incendiu la cel mai mare mall din București! Conform primelor informații, mai multe persoane ar fi fost prinse în zone cu fum dens. Nouă mașini de la ISUBIF intervin la fața locului. În zonă este isterie și oamenii sunt evacuați, conform România TV.

Alertă de incendiu la AFI Cotroceni. Oamenii aflați în mall au fost inițial sceptici, mulți considerând că ar putea fi vorba despre un test obișnuit al sistemului de alarmă. Cu toate acestea, sunetul mașinilor de pompieri care se apropie și intensificarea activității de urgență i-au determinat pe unii să înceapă să evacueze clădirea, transmite oficiuldestiri.ro.

Barierele parcării au fost ridicate, permițând ieșirea mașinilor fără plată, iar un polițist a dirijat traficul pentru a facilita evacuarea rapidă și sigură a mașinilor din parcare. Poliția locală și mai multe mașini de pompieri au ajuns la fața locului, pregătite să intervină în caz de nevoie.

Circulația pe bulevardul din fața mall-ului a fost oprită de poliție pentru a permite accesul rapid al vehiculelor de urgență și pentru a asigura siguranța pietonilor care părăsesc clădirea.

Un polițist se află la fața locului și dirijează traficul, astfel încât șoferii care părăsesc parcarea să iasă în siguranță.

La fața locului au ajuns de urgență și mai multe mașini de pompieri, dar și poliția locală, potrivit oficiuldestiri.ro. Oamenii legii au blocat traficul din fața mall-ului, astfel încât să lase cale liberă mașinilor de intervenție și pentru a ajuta pietonii să iasă din Afi Cotroceni.

Un membru al comunității „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” a spus pe grupul de Facebook că, în momentul în care au pornit alarmele, oamenii care se aflau în mall nu au băgat în seamă anunțul:

Eram în mall la momentul pornirii alarmelor și a anunțurilor de calm și evacuare. Nimeni, dar absolut nimeni nu băga în seamă nici alarmele nici anunțurile vocale de evacuare. Părea ca un exercițiu, dacă te luai dupa reacția oamenilor. Cu toate astea, am părăsit imediat mall-ul. Ciudat popor suntem. Dacă nici dupa Colectiv nu învățăm nimic, a spus Flaviu A.

0127
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.