Știri

„Nu există!”. Gică Hagi, prima reacție după ce România a reușit să-și câștige grupa la EURO

România s-a calificat în optimile EURO 2024, după ce a făcut remiză cu Slovacia, scor 1-1, iar Belgia nu a învins Ucraina, scor 0-0, în Grupa E.

Grație celor două rezultate, trupa lui Edi Iordănescu a reușit să câștige grupa, un scenariu în care nu credea nimeni. Sau poate doar Gică Hagi, care s-a arătat extrem de optimist înaintea turneului final.

La scurt timp după fluierul final, „Regele”, aflat la Frankfurt, a oferit câteva declarații.

„N-am zis că ajungem în semifinale 100%, s-a interpretat. Prima dată ne gândim la meciul următor, sperăm ca publicul să fie alături de noi, a fost fantastic.

Am contribuit cu toții, nu doar Farul, toți aduc jucători la națională, ăsta e scopul numărul 1, să jucăm pentru România.

Așa era și pe timpul nostru, cu cine să jucăm, care e mai slabă. Nu există, toate sunt foarte bune. Important e să credem noi că putem să batem”, a spus Hagi.

084
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.