Știri

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 1 iulie 2024. Trei zodii au mare noroc

Horoscop pana pe 1 iulie 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3 CNN, previziunile pentru urmatoarea perioada.

Berbec
In curand veti face o alegere foarte importanta. De aceea e nevoie sa renuntati la ezitare, indoiala, dualitate, nelinisti si rivalitati. Trebuie sa reflectati insa inainte de a actiona.

Taur
O saptamana cand buna, cand rea. O zi poate sa fie buna, una mai putin buna, dar cu toate astea, e o saptamana in care pasiunea si sentimentele exclusive, posesivitatea, gelozia si duritatea se manifesta in comportamentul nativilor. O saptamana in care aveti si sanse sa manevrati sume de bani importante.

Gemeni
Gemeni au parte de o furtuna saptamana urmatoare. Sunt bulversati de o situatie. Au furii, sunt dispute, orgoliu e ranit, sunt plin de nervi. Se impune inainte de a lua o hotarare, mai multa prudenta si intelepciune, deoarece daca nu dati dovada de asa ceva, o ruptura violenta poate sa aiba loc intre doua persoane.

Rac
Carte dificila, negru, mai degraba negativa, dar care totusi simbolizeaza o situatie care va lua sfarsit, adica sfarsitul unei crize. Conditia esenţiala este transformare. Dar, o transformare in profunzime, pentru ca numai daca faceti o schimbare totala puteti trai un nou suflu, o renastere si scapati de angoase.

Leu
Triunghiul, carte neutra. O saptamana cu multa comunicare, multe schimbari in viata voastra. Primiti si multe SMS-uri, scrisoarele, emailuri, telefoane. Se impune undeva chiar si o deplasare pentru o reuniune de familie.

Fecioara
O carte negativa care spune ca in saptamana urmatoare, cei din jur au rea-credinta, va abandoneaza intr-o treaba in care ati pornit. Sunteti tradati, dar totodata sunteti si prizonierii unei situatii din care nu puteti iesi sau, pur si simplu, aveti o saptamana care e mai bine s-o lasati la voia Domnului si la acel factor de neprevazut care poate schimba totul in bine.

Balanta
Balantele au parte de o carte foarte buna, care simbolizeaza inceputul unei actiuni, o activitate profesionala reusita, incununata cu o realizare materiala pozitiva.

Scorpion
Scorpionii se retrag in ei, dau dovada de visare, işi aduc aminte de trecut. Au o pasivitate iesita din comun, nu vor sa fie deranjati de nimeni, poate cativa membri ai familiei care sa incerce sa ii scoata din aceasta stare care e foarte apasatoare.

Sagetator
Sagetatorul are o carte neutra, dar cu valente pozitive. Simbolizeaza inceputul unei actiuni in profesie, realizare materiala pozitiva. In saptamana care urmeaza, intalnirea cu o persoana mai in varsta va pune baze solide unei relatii mai vechi, cunoscute, dar care nu era aprofundata.

Capricorn
Capricornii au parte de fecunditate si de rabdare, dragoste de natura, dar si multe secrete care, vrand-nevrand, vor iesi la iveala. O intalnire calduroasa va face ca situatia sa evolueze lent, dar secret.

Varsator
In saptamana urmatoare aveti un echilibru nu bun, foarte bun. Sunteti stapan pe situatie, veti calatori chiar si in strainatate, aveti sansa sa faceti descoperiri pasionale, dar inaintati cu grija, pentru ca succesul si reusita sunt de partea voastra. Daca vreti sa semnati un contract, aveti sanse extraordinar de beneficii. O intalnire frumoasa va va reda energia pierduta,.

Pesti
Demarati o actiune noua pentru cei care n-au obligatii. Veti cunoaste o persoana tanara, veti avea energie combativa, va lansati in discursuri, in tot felul de actiuni. Şi acest fapt va relanseaza o relatie pe care voi o considerati destul de anosta, dar cu toate astea este inceputul unei noi legaturi.

026
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.