Știri

După 30 de ani de căsnicie Marcel Pavel a făcut anunțul

Marcel Pavel (64) recunoaște că încă e gelos, chiar și după 32 de ani de căsnicie. Deși el este cel expus în lumina reflectoarelor, faptul că soția lui, Violeta, fostă balerină, arată și acum foarte bine pare că îi stârnește artistului un sentiment de gelozie, cu toate că are maximă încredere în partenera lui de viață. Cântărețul consideră că într-o relație niciunul dintre parteneri nu are voie să calce strâmb, pentru că nu există scuză pentru asta. Iată ce crede solistul despre iubirea din zilele noastre!

Vorbind despre căsnicia cu Violeta, cântărețul a recunoscut că există gelozie în relație chiar și după 3 decenii, însă nu partenera lui de viață este cea geloasă:

„În căsnicia mea, faptul că sunt artist, nu pot să spun că a cauzat cumva. În 30 și ceva de ani, noi nu am apucat să ne plictisim unul de celălalt. Iată, am o fetiță de 10 ani, fac direct nepoți!

Pe mine mă apucă uneori gelozia, nu pe ea. Soția mea a fost balerină, arată foarte bine, mereu îi zic să fie cuminte.

Uneori, mă mai tachinează și îmi spune: Nu crezi că ai întârziat cam mult?! , dar doar atât îmi spune. Rar avem discuții. Dacă se ajunge la conflicte, din punctul meu de vedere, relația s-a terminat.

Bărbatul nu are voie să greșească – chiar dacă ești bărbat și crezi că ai o scuză, nu există scuze. Bineînțeles, nici femeia nu are voie să greșească, asta este clar!”

Artistul a devenit tată pentru a treia oară la 53 de ani, când nimeni nu se mai aștepta. Marcel Pavel și Violeta Şmîşleaeva, fostă balerină a Teatrului Balșoi, au primit-o cu mare bucurie în viețile lor pe adorabila Iuvenalia, care a moștenit talentul mamei sale, și care i-a completat în cel mai fericit mod. În iulie, mezina familiei împlinește 11 ani, iar frații ei mai mari, Richard și Sasha o adoră.

Toți copiii lui Marcel Pavel au moștenit talentul părinților – știu să cânte la instrumente, iar Iuvenalia face balet, dar a fost pasionată și de kickboxing. De altfel, și frații ei și-au încercat norocul în alte domenii, însă muzica este mereu prezentă în viața lor.

„Sunt cu bun-simț copiii mei, sunt foarte bine educați, nu au sfidări de acest gen, nici nu au bani așa să arunce în vânt prin discoteci, prin cluburi, prin restaurante să facă figuri, să facă aroganțe! Nici nu le-aș permite și nici nu avem posibilitatea.

Chiar dacă o aveam, nu le permiteam! Mulți copii au sfârșit aiurea făcând asta, nu dau nume și cunosc familii extraordinar de înstărite care au nefericirea asta. Chiar nu apreciez deloc! Nu apreciez pentru că acest cuvânt <șmecher> a devenit așa, o virtute la noi, ‘, mărturisea în cadrul emisiunii online FRESH by UNICA.

Sasha este pasionat de muzică, dar la un moment dat a fost atras și de lumea magiei.

„Băieții fac foarte bine. Sasha, rătăcit ca întotdeauna, nu e decis. Dacă îl mușcă gândacii, mor ăia. Nu are astâmpăr. A făcut 13 ani de pian, s-a apucat de prestidigitație.

A făcut magie, și pe aia o știa bine, a abandonat-o după o lună. Dar, bine, și eu am fost cam la fel’, a povestit Marcel Pavel la Antena Stars.

Artistul spune însă că Sasha este foarte diferit de alți tineri din generația lui.

„Eu îl las. Oricum, față de ce se întâmplă în generația vârstei sale, nu face nenorociri. Adică, atunci când te trezești cu Poliția acasă sau chestii din astea, ai probleme.

I-am zis: Întotdeauna să fii corect, alege-ți prietenii potriviți, anturajul te distruge, ai grijă mare. Asta cu DJ-ala, am văzut că se câștigă foarte bine. Culmea la el este că el este muzician’, a completat Marcel Pavel.

Richard, celălalt fiu, și-a dorit să se facă profesor de muzică.

„Îi voi căuta un post de profesor acum. Și claxoane, dacă sună șapte mașini, el știe fiecare notă. Eu trebuie să iau de la el, că eu nu am auz absolut’, a declarat Marcel Pavel.

Dacă Sasha a fost atras de magie, Richard i-a cam dat fiori tatălui său anul trecut, când a sărit cu parașuta de la 4000 de metri…

‘Sincer să fiu, nici nu am știut că o să facă acest lucru. Am aflat după. Nu mi-a spus nimic, nici nu m-a întrebat. M-a sunat după ce a sărit cu parașuta. Și vă dați seama cum am reacționat, da? El era în culmea fericirii, iar eu extrem de amoționat și îngrijorat, totodată…„, a declarat Marcel Pavel, pentru viva.ro.

083
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.