Știri

Horoscop 1- 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Bulgăre de foc pentru Peşti, Vărsătorii se îndrăgostesc

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse cum vor evolua zodiile în săptămâna 1- 7 iulie 2024.

Berbec

Are carte dificilă. O situaţie neplăcute îşi anunţă sfârşitul, dar pentru a avea şansa unui câştig va trebui să faceţi o schimbare totală.

Taur

Are triunghiul, o carte neutră. Au nevoie de comunicare. Este o săptămâna cu multe schimburi de idei. E cazul să faceţi şi o deplasare pentru o reuniune de familie. Este posibil să găsească o atracţie intelectuală.

Gemeni

Gemenii au o săptămână de vis. Într-o vizită, veţi fi puşi în situaţia de a face primul pas.

Rac

Are o carte foarte bună care le arată protecţia unui suflet generos. Vor fi şi ei mult mai încrezători în forţele lor. Sunt pe calea cea bună aceşti nativi.

Leu

Aveți o protecție puternică, foarte puternică, dar nu neapărat o protecție divină, ci o protecție a unei persoane cu o influență extraordinară. Fiți încrezători, sunteți pe calea cea bună în tot ceea ce faceți.

Fecioară

Cosmosul. Cea mai excelentă carte. Vor reuşi în tot ceea ce îşi propun. O situaţie nefericită are un deznodământ fericit.

Balanţă

Are o carte furtunoasă. Balanţele sunt pline de furie şi au un orgoliu rănit. E bine ca cei din jurul acestor nativi să fie liniştiţi. Au nevoie de mai multă înţelepciune.

Scorpion

Vor face într-un scurt timp o alegere. O rivalitate le perturbă starea. Înainte de a acţiuna, e bine să reflecteze foarte bine.

Săgetător

Au o carte instabilă. O săptămână cu o zi bună, una mai puţin bună. Să aibă grijă cum se împart între gelozie şi manevrarea de bani.

Capricorn

S-ar putea ca să fiţi puşi în faţa unei trădări. Este posibil să fiţi puşi în situaţia de a fi prizonierul şi de a nu putea face ceva pentru dumneavoastră.

Vărsător

O carte benefică. Vă sunt recunoscute toate meritele şi daţi dovadă de mare vitalitate. Creativitatea va fi la cote maxime. O mare dragoste pasională la orizont.

Pești

Au parte de un bulgăre de foc care aduce rapiditate în schimbarea unor situaţii benefice în viaţă. Deplasările vor aduce şansa.

0136
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.