Știri

Unde și când va fi înmormântată Ileana Stana Ionescu

Regretata actriță Ileana Stana Ionescu, care s-a stins din viață duminică, la vârsta de 87 de ani, va fi înmormântată marți, 2 iulie. Artista va fi înhumată în Cimitirul Bellu Catolic, acolo unde este îngropat un alt mare artist de origine italiană.

Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață duminică, la vârsta de 87 de ani. Aceasta se afla în spital de mai bine de două săptămâni.

Potrivit surselor Gândul, Ileana Stana Ionescu va fi îngropată marți, în Cimitirul Bellu Catolic din București.

Trupul neînsuflețit al actriței va fi depus luni la capelă.

La Cimitirul Bellu Catolic este îngropat cântărețul și compozitorul Florin Bogardo. Acesta a compus celebra melodie „Ani de liceu”, interpretată alături de soția sa, cântăreața Stela Enache.

Actrița Ileana Stana Ionescu a încetat din viață, duminică, la vârsta de 87 de ani.

Îndrăgita actriță se afla în spital.

Artista, în vârstă de 87 de ani, s-a retras din viața publică de peste cinci ani, după o carieră de șase decenii în teatru.

Vestea morții actriței a fost anunțată de către Alexandra Velniciuc.

„Dumnezeu să o ierte și să îi odihnească sufletul!

Și datorită ei am ales această profesie!”, a scris actrița pe Facebook.

Marele regret al actriței Ileana Stana Ionescu… S-a stins din viață cu o durere sfâșietoare în suflet

La vârsta de 82 de ani, mrea Ileana Stana Ionescu lua decizia de a se retrage din activitate, având în vedere și starea sa de sănătate, ocupându-și timpul cu multe alte lucruri, dar toate făcute alături de partenerul ei de viață de 7 decenii. Întrebat despre secretul relației lor, Andrei Ionescu declara:

„Cum am stat atâția ani împreună? Văd că acum toți au dormitoare separate și televizoare, dar noi am avut mereu pat comun, dormitor comun, acesta este secretul.

Dacă nu dormi împreună te înstrăinezi, căci nu mai povestești înainte de culcare. Noi însă nu ne-am jurat credință la biserică, nu am făcut nuntă, Ileana nu a fost mireasă, iar eu nu am fost ginere.

Nu am făcut nuntă pentru că nu ne prea plac spectacolele, le-am avut pe ale noastre, pe scenă, n-am mai vrut și în viața personală”, povestea Andrei Ionescu, recent, pentru Ego.ro.

Marele regret al actritei Ileana Stana Ionescu. S-a stins din viata cu o durere sfasietoare in suflet

Dar, deși cu o viață plină, și cu imense realziări de carieră, exista, totuși, un mare regret al actriței Ileana Stana Ionescu.

Marele regret al actriței Ileana Stana Ionescu
În același interviu acordat celor de la Ego, cei doi vorbeau cu vădită emoție și mândrie de fiul lor, Andrei Manuel.

Dar, s-a stins din viață cu o durere sfâșietoare în suflet, iar marele regret al actriței Ileana Stana Ionescu și, implicit a soțului acesteia, era că „de la o vreme îmi este foarte dor de el (n.r. fiul celor doi), nu știu, e un sentiment aparte ce nu îmi dă voie să fiu liniștit. Mă apucă tare dorul de el. Vorbim foarte des la telefon, râdem, glumim, e șugubăț tare, el din fire.”

021
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.