Știri

Horoscop Cristina Demetrescu 1-7 iulie 2024

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru prima săptămână din luna iulie. Invitată în studioul Vorbește Lumea de la PRO TV, astrologul a vorbit despre retrogradarea lui Neptun în Pești, Luna Nouă în Rac și Mercur în Leu.

În primul rând avem încă o retrogradare, că așa e acum primăvara, vară încep planetele să retrogradeze și este a 2-a planetă care retrogradează în zodia Pești. Este vorba de Neptun, chiar guvernatorul acestei zodii. Și poate că ar trebui să ne legăm doi săculeț cu nisip de fiecare picior în parte, să rămânem cu picioarele mai pe pământ. Să încercăm să nu ne autoiluzionăm, să nu luăm fiecare informație de bună, adică să încercăm să vedem ce se ascunde în spatele unei informații, pentru că pot apărea foarte multe erori de interpretare. Să nu ne jucăm așa cu energiile subtile cum le place tuturor. Neptun este de obicei bine dozat împreună cu Saturn. Ambele planete sunt retrograde în zodia Pești, deci noi trebuie să rămânem un pic ancorați.

Avem o un aspect frumos, săptămâna aceasta avem o Lună Nouă în zodia Rac, pe data de 6 iunie, care se va produce în conjuncție cu planeta Venus, care este micul noroc, micul benefic. Am putea să considerăm nu doar o săptămână bună, ci și o lună bună, de vreme ce lunație se produce împreună cu Venus și oamenii vor simți emoții noi, sentimente noi. Până la urmă, emoția ne aduce aminte că suntem vii, că trăim și cred că atât în dragoste, cât și în alte tipuri de alegeri, este foarte bine să ne ghidăm după ceea ce simțim, după emoție. Este cel mai bun ghid pe sistemul ne place, mergem mai departe, nu ne place, ne vedem fiecare de treaba noastră.

Mercur în zodia Leu ne punem situația să luăm decizii. Este o săptămână în care trebuie să ne hotărâm, ori la bal ori la spital, dar atenție, pentru că în viitor, deși trecem puțin de granițele acestei săptămâni, Mercur va retrograda și se va întoarce în această zodie.

Ce nu este recomandat? Nu sunt recomandate ideile fixe, acele decizii care vin din orgoliu, lucruri care s-ar putea să îi facă pe unii oameni să rostească vorbe grele, care pe care să le regrete. Deci e bun Mercur pentru decizii, pentru oamenii hotărâți, pentru cei care sunt creativi, cărora le vine așa o idee strălucită și spun wow, asta este. Pe de altă parte, să fim mai atenți la la accesele astea de personalitate, care nu sunt întotdeauna ceea ce trebuie.

034
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.