Știri

Rezolvarea subiectelor la BAC Română 2024

Profesoara Natașa Delia Maier de la Liceul Internațional Ioanid este invitată în studioul Libertatea, unde prezintă rezolvarea subiectelor la proba de Limba română de la Bacalaureat 2024.

VEZI VIDEO AICI

Citeşte întreaga ştire: ÎN DIRECT | Rezolvarea subiectelor la BAC Română 2024. O profesoară de română îți arată ce trebuia să scrii

Potrivit profesoarei Natașa Delia Maier, subiectele „puteau fi parcurse fără niciun fel de probleme”.

„Bacalaureatul nu face altceva decât să verifice competențele fomate de-a lungul celor patru ani de liceu. (…) Cele patru competențe pe care le are în vedere examenul de Bacalaureat sunt cele patru competențe pe care elevii și le-au format timp de patru ani, dacă au fost prezenți și atenți la cursuri, și anume: utilizare corectă și adecvată a limbii române în diverse situații de comunicare, utilizarea adecvată a strategiilor de comprehensiune textuală (…), punerea în context a diverselor texte studiate prin raportare la epocă sau la curentele literare și culturale și, de asemenea, argumentarea în scris”, a explicat profesoara, în debutul discuției.

Subiectele la Română BAC 2024, profilul real

Subiectele la Română BAC 2024, profilul uman:

Baremul va fi publicat la ora 15:00, de către Ministerul Educației, pe site-ul subiecte.edu.ro. HotNews.ro va prezenta baremul la Bacalaureat 2024 imediat ce acesta va fi disponibil.

081
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.