Știri

Tragedie la Suceava. O familie intreaga si-a pierdut viata intr-un cumplit accident

Luni, 1 iulie, un tragic accident rutier a avut loc in judetul Suceava, in urma caruia cinci persoane si-au pierdut viata. Incidentul s-a petrecut in localitatea Cumparatura, provocand o imensa durere familiilor afectate si intregii comunitati locale. Presa locala a confirmat identitatea victimelor: Ancuta, Costel si cei doi copii ai lor, impreuna cu un barbat din Buzau, si-au pierdut viata in acest tragic eveniment.

Accidentul a avut loc luni dimineata, cand un TIR inmatriculat in Ucraina a lovit in plin un SUV care tracta o platforma, in care se aflau Ancuta, Costel, cei doi copii ai lor si un barbat din Buzau. Impactul a fost atat de puternic incat niciuna dintre cele cinci persoane nu a avut vreo sansa de supravietuire. Soferul camionului era un cetatean ucrainean care a adormit la volan, conform declaratiilor purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Suceava, Ionut Epureanu.

Ancuta si Costel Lazarescu locuiau in Volovat, o localitate din nordul Moldovei. Ei se intorceau dintr-o vacanta petrecuta pe litoralul romanesc al Marii Negre, alaturi de cei doi copii ai lor. Aceasta fusese o ocazie de relaxare si timp petrecut impreuna, dar drumul spre casa s-a transformat intr-un cosmar.

In timpul calatoriei de intoarcere, autoturismul lor, un VW Touran, a suferit o defectiune. Familia a cerut ajutorul unui barbat din judetul Buzau, care a venit rapid sa ii sprijine. Impreuna, au urcat in SUV-ul acestuia, iar autoturismul avariat a fost pus pe o platforma.

Cu doar 50 de kilometri ramasi pana acasa, in localitatea Cumparatura, viata lor a fost curmata brusc. TIR-ul ucrainean, dupa explozia unui pneu, s-a rasturnat si a lovit in plin SUV-ul care tracta platforma. Impactul a fost fatal pentru toti cei cinci ocupanti ai vehiculului.

Ancuta lucra la o farmacie veterinara din Volovat, unde era apreciata pentru dedicarea si profesionalismul sau. Colegii si clientii o respectau pentru munca ei, iar vestea mortii ei a adus o mare tristete in comunitate.

Costel era angajat la statia radio din Radauti, fiind cunoscut pentru pasiunea sa pentru muzica si radio. El era o prezenta familiara si prietenoasa, aducand bucurie celor din jur prin munca sa.

Alin Galeata, purtator de cuvant ISU Suceava: „Am identificat sase victime, una care provenea din autocisterna, era constienta si cooperanta si a fost transportata la spital pentru investigatii suplimentare. Din nefericire in autoturism erau cinci persoane, toate incarcerate. Patru dintre ele aveau leziuni incompatibile cu viata, iar pentru una s-a efectuat manevre de resuscitare, din pacate fara rezultat”.

Politia a deschis o ancheta pentru a clarifica toate circumstantele in care s-a produs acest accident tragic. Se investigheaza cauzele exploziei pneului TIR-ului ucrainean si conditiile in care s-a desfasurat transportul masinii avariate. Echipajele de la pompe funebre au preluat trupurile victimelor, iar comunitatea a inceput pregatirile pentru a le aduce un ultim omagiu celor decedati in tragicul accident.

017
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.