Știri

Supercomputerul Opta a făcut predicția, înainte de România – Olanda

Olanda este cotată cu prima şansă la victorie în meciul cu România, din optimile de finală ale Campionatului European 2024, conform supercomputerului Opta.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024 | Supercomputerul Opta îi dă pe olandezi mari favoriți: 62,8% șanse de victorie în 90 de minute

În ciuda faptului că este un duel între o câștigătoare de grupă (România) și o formație care a încheiat pe locul 3 (Olanda), „Portocala mecanică” este mare favorită în această confruntare.

Supercomputerul Opta îi dă naționalei lui Roneld Koeman 62,8% șanse de victorie în 90 de minute.

România a câștigat în timpul regulamentar în 15,3% dintre simulările făcute de Supercomputerul Opta, în timp ce în 21,9% dintre cazuri partida s-a încheiat la egalitate.

De asemenea, predicția Supercomputerului Opta este că Olanda se va califica în sferturi în proporție de 67,6%. De cealaltă parte, „Tricolorii” au 32,4% șanse de a ajunge în următoarea fază a turneului final din Germania.

Meciul României cu Olanda se va disputa marți, 2 iulie, de la ora 19:00, pe stadionul din Munchen, unde prima noastră reprezentativă și-a început parcursul de la EURO 2024, cu marea victorie cu Ucraina, 3-0.

După rezultatele Portugaliei și Turciei, România are un adversar mai greu în optimi, însă altfel stau lucrurile dacă va reuși să se califice în sferturi.

O victorie cu Olanda aduce o confruntare cu învingătoarea din meciul dintre Austria și Turcia.

029
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.