Știri

Noi amănunte explică în sfârșit misterul spitalizării prințesei Kate Middleton

S-a făcut lumină asupra unuia dintre cele mai ciudate capitole din istoria regală modernă și asupra modului în care a reacționat Prințesa de Wales. Există câteva părți din povestea regală tristă din acest an și realitatea oribilă a luptei atât a Prințesei de Wales, cât și a Regelui Charles împotriva cancerului, care nu au fost niciodată explicate.

Acum, Katie Nicholl, de la Vanity Fair, care a făcut niște reportaje excelente, a oferit câteva răspunsuri cruciale la unele dintre cele mai ciudate evenimente ale unui an regal foarte complicat; și suntem abia in iulie.

Pe 17 ianuarie, Palatul Kensington a șocat o lume întreagă, anunțând că Kate, Prințesa de Wales, se afla în spital pentru o „operație abdominală planificată” și că nu-și va putea respecta programul regal cât timp se va recupera.

Un prieten al familiei a declarat pentru Vanity Fair din acea perioadă: „Lucrurile erau atât de normale acasă, încât George participa la un meci de rugby împotriva unei alte școli în timp ce Kate era internată”.

Apoi, Kate și-a dezvăluit diagnosticul de cancer într-un videoclip pe rețelele de socializare la câteva luni după operație. Știm acum că testele făcute după operația din ianuarie au descoperit cancer, fapt care avea să fie ținut sub secret încă două luni.

Rețelele de socializare, la fel ca natura, detestă vidul și în curând teoriile despre prințesă, variind de la ușor nebunești până la scenarii cu adevărat nebunești, s-au răspândit pe internet.

Palatul Kensington părea să nu aibă nicio idee despre ce se întâmplă.Kate, conform teoriilor, fie fusese închisă într-un turn, fie plănuia să divorțeze de William pentru a se muta în Santa Fe.

Lucrurile au luat o întorsătură și mai deranjată atunci când, pe 27 februarie, William s-a retras de la participarea la slujba de pomenire a nașului său, regele Constantin al Greciei, cu mai puțin de o oră înainte de a începe, invocând o „chestiune personală” misterioasă.

Oarecum trecuse momentul de criză atunci când a venit Ziua Mamei și Casa Regală a decis să simuleze că totul este în regulă.

Adevărul e că misterul spitalizării prințesei Kate nu e cu adevărat un mister, explicația este că anul 2024 a dovedit că William și Kate, ajungând în ape noi și terifiante, s-au comportat ca toți muritorii de rând și au fost imperfecți și vulnerabili.

021
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.