Știri

Reacția nemților după ce au văzut cum a lăsat România vestiarul de la Munchen. UEFA a reacționat și i-a descris în două cuvinte pe tricolori

La plecarea de la Munchen, naționala României a lăsat vestiarul într-o stare impecabilă. Pe lângă curățenia ireproșabilă, tricolorii au lăsat și o scrisoare, textul fiind atât în limba română, cât și limba germană.

Înainte de plecarea de la stadion, cei din delegația României au făcut curat ”lună” în vestiar și au lăsat o scrisoare de mulțumire pentru gazde.

UEFA a republicat imaginile pe contul oficial de Twitter, alături de un mesaj în care i-a numit pe români ”perfect guests”, adică oaspeții perfecți.

”Oaspeții perfecți. După eliminarea lor de la EURO 2024, cei din România au lăsat vestiarul fără nicio pată și o scrisoare emoționantă pentru gazdele germane”, a scris UEFA.

Presa internațională a salutat gestul frumos al României, iar Bild, tabloid din Germania, a titrat: „Românii ne lasă o scrisoare emoționantă”.


„România a fost eliminată de la Campionatul European, iar marți seară și-au luat la revedere printr-o scrisoare emoționantă.

Pozele care circulă pe rețelele sociale arată modul în care naționala României a părăsit stadionul din Munchen după eșecul contra Olandei cu 0-3. Se vede clar cum vestiarul este imaculat, podeaua strălucește, scaunele sunt aliniate frumos la perete și nimic altceva nu există în jur în afară de o scrisoare. Pe foaia albă A4 apar stema naționalei României cu un text în română și în germană”, a mai scris Bild.

„EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Echipa Națională de Fotbal a României”, a fost mesajul transmis de tricolori.

0236
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.