Magazin

Horoscop Alina Bădic pentru weekend. Este foarte important să știm să gestionăm problemele karmice

Berbec
Fiind o perioadă atât de puternică, pentru voi forța se duce pe casa a XII-a. Vă dați un test de credință și este absolut necesar să vă raportați la ceva ce ar trebui să știți că este o forță superioară. Trebuie să înțelegeți că destinul vă este hotărât de cineva, că bunul mers al lucrurilor vă este determinat de cineva, iar în acel moment totul se înscrie pe făgașul dorit.

Taur
Este absolut obligatoriu să faceți lucruri puțin atipice și să ieșiți din cotidian. Sunteți foarte legați de zona atașamentelor, însă uneori te poate salva ceva ce te scoate din zona de confort. Tot ce ține de concret în viața voastră se poticnește, chiar și partea financiară – deși aveți o perioadă destul de bună din acest punct de vedere, pot apărea tot felul de cheltuieli și responsabilități. În orice caz, există ceva care vă tulbură. Chiar și modul de a face bani în această perioadă este atipic.

Gemeni
Deși aveți planeta norocului în semnul vostru, aveți totuși o dificultate acum. Aveți planeta dușmăniilor karmice pe casa a XII-a, Marte pe casa Peștilor, deci se pot activa dușmănii karmice sau persoane care vă spun lucruri ce vă sunt ostile. Pot apărea oameni care nu neapărat că sunt rău intenționați, dar arată o față un pic mai ascuțită.

Rac
Sunteți energizați destul de intens de prezența lui Jupiter pe casa a XII-a. Pe undeva, veți avea foarte multe revelații și trăiri puternice. Cu Venus în semn, aveți avantajul că simțiți lucrurile destul de personal, există o empatie pe care o legați cu persoane care vă pot fi de ajutor. Este un moment important în care trebuie să ne gândim și la ce oferim noi, nu numai la ce ne oferă ceilalți.

Leu
Sunteți foarte tensionați, dar este un soi de tensiune nefirească pentru voi. Acum sunteți o combinație de Leu cu Scorpion pentru că Saturn și Neptun se găsesc în casa Scorpionului, dar nu sunteți foarte confortabili cu zona plutoniană, având în vedere că sunteți guvernați de Soare. În această perioadă aveți și o zonă de întuneric și este important să fiți puternici. Fie aveți prea multe responsabilități, fie duceți o luptă foarte mare pentru ceva ce nu vi se potrivește.

Fecioară
Legământul Pluto – Uranus – Venus vă ajută foarte mult și veți fi foarte productivi din punct de vedere financiar, și veți relaționa foarte mult. Vom vedea nativi Fecioară care își întind tentaculele și au niște pârghii incredibile, vorbesc cu multă lume, produc mulți bani, se manifestă, se dezvoltă. Vă veți surprinde pe voi înșivă într-o situație în care poate altădată nici cu mintea nu vă gândeați. Pur și simplu veți deveni o forță!

Balanță
Sunteți foarte impactați de aspectul generozității. Chiar dacă aveți drept calitate de bază faptul că, fiind venusieni, sunteți foarte plăcuți, carismatici, șarmanți ș.a.m.d., totuși perioada spune că trebuie să fiți și foarte generoși și să ajutați destul de mult. Asta este condiția ca să vă meargă bine! Trebuie să vă puneți în slujba oamenilor, mai ales acolo unde oamenii respectivi sunt corecți și merită acest lucru.

Scorpion
Nu prea rămâneți niciodată fără semnal, pentru că faceți parte dintre zodiile care funcționează extrem de bine în subtil și în zona lucrurilor nevăzute. Nu prea puteți fi citiți cu adevărat niciodată și aveți tot timpul o zonă atât de misterioasă pe care este greu să o gestionezi. Beneficiați de această amprentă plutoniană și vă puteți transforma pur și simplu peste noapte, prin niște trăiri pe care nu le puteți controla.

Săgetător
Este o perioadă foarte greu de descifrat pentru voi, poate chiar cel mai greu de descifrat, pentru că foarte greu va veni cineva din exterior să vă spună de ce simțiți ceea ce simțiți. Atunci când nimeni nu poate să îți spună de ce simți ceea ce simți, există riscul să te interiorizezi, să te izolezi, să nu îți mai poți da niște explicații și nu știm unde poate să ducă această interiorizare. Este foarte important să înțelegeți că sunteți un semn de Foc și trebuie să discutați cu ceilalți.

Capricorn
Forța plutoniană este foarte compatibilă cu zona voastră de saturnieni! Este o perioadă destul de facilă, în care vă cam uniți forțele și știți foarte bine care sunt „soldații cu care puteți merge la luptă”. Perioada vă prinde mai pregătiți. Provocarea vine tot din zona cunoștințelor, vecinilor, apropiaților, dar totuși și voi puteți să mai aveți parte de surprize care v-ar putea destabiliza puțin. Înainte de orice eveniment important ar fi ideal să vă gândiți cum ați gestiona lucrurile dacă acestea nu ies cum v-ați fi dorit.

Vărsător
Este mare noroc să ai o planetă atât de puternică precum Pluto și perfect aspectată în semn. Nu aveți de făcut decât să vă luați niște repere foarte clare și să lucrați pe ele. Indiferent că este vorba despre zona profesională, planul personal sau un hobby, trebuie să vă asociați cu persoane de calitate, cu persoane pe care vă puteți baza.

Pești
Uneori un cuvânt poate să reprezinte un cadou nesperat! O vorbă bună din partea unui prieten sau din partea unei persoane cu care vă simțiți foarte confortabil v-ar putea ajuta extraordinar de mult în această perioadă. Pe undeva, aveți nevoie de niște sfaturi, de un tâlc al vieții. Nu mai există loc de întors și trebuie să înțelegeți foarte clar unde sunt zona de dezamăgiri, zona de restricții ș.a.m.d. Trebuie să știți foarte clar simbolistica acestor zone!

057
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.