Magazin

Horoscop Mariana Cojocaru până pe 14 iulie 2024. Dublul retrograd, Neptun și Saturn, aduce stagnare, se strânge cureaua, apar răni nevindecate

Neptun intră în mișcare retrogradă și, cum în avem deja pe Saturn retrograd alături, presiunea va fi maximă! La nivel macro, social, acolo unde foarte mulți gândesc destinele noastre sau se ocupă de destinele celor mai mulți dintre noi, dar și la nivel micro, individual.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024, prezentat în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna iulie 2024. Acum se agită spiritele, acum se vor face cărțile, poate pentru că e vacanță pentru mulți. Oala pusă pe foc săptămâna trecută va da în clocot săptămâna ce vine. Omul este important atunci când vorbim de astrogramă și horoscop. La nivel de individ, destinul spune „cum îți așterni, așa dormi!” Fiecare om este o entitate importantă acolo sus, toți avem deschidere către ceva. Trebuie doar să conștientizăm așa ceva.

Saturn retrograd în Pești are tendința de a strânge cureaua, de a face în așa fel încât să gândim mai rațional lucrurile. Pentru noi, individual! Ne face mult mai atenți la detalii și are menirea de a ne face mai înțelepți atunci când ne așternem bine, ca să dormim mai sigur. Este o perioadă suficient de tensionată și planetele retrograde pot anunța, pentru anumite structuri, fie conflicte, fie așezarea și apariția anumitor structuri noi pentru siguranța oamenilor.

Neptun poate veni cu un plus de informație, subtilă, pentru că nu se ocupă de răfuieli, ci provoacă furtuni, mai ales când e retrograd. Saturn este dur și disciplinator, nu poate lăsa lucrurile la voia întâmplării pentru că este zeul timpului și timpul trebuie să curgă în favoarea noastră.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024. Berbec / Ascendent Berbec

Neptun retrograd și Saturn retrograd, planetele grele din Univers, se vor întoarce din drum. Se spune că planetele merg doar pe structura directă, dar în realitate s-a observat că există un soi de mișcare aparent retrogradă. Până ca Neptun să intre în retrograd, pare că stagnăm. Acest moment de stagnare, care e foarte greu, simțiți că timpul nu mai trece sau s-a oprit în loc, produce o descărcare electromagnetică.

Mișcarea retrogradă te duce cu gândul că ceva nu s-a făcut sau trebuie corectat din mers, în așa fel încât să nu reprezinte o povară pentru că Saturn retrograd poate aduce ipostaza de povară. Berbecul va face o retrospectivă a ce merită sau nu legat de carieră, de bani. A meritat sau nu? De ce nu sunt mulțumit? Am greșit drumul? La cei mulțumiți, trage semnale de alarmă pe epuizare, sănătate.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024 Taur / Ascendent Taur

Sextilul pe care îl generează Neptun retrograd cu Uranus retrograd și al doilea sextil, Saturn retrograd cu Marte din Taur, au menirea de a vedea cu ochii voștrii, cu adevărat, cine vă este apropiat, amic, prieten și cine nu. Unii aduc un plus de valoare și nu doar financiară, ci și de altă natură, dar benefică. Când vorbim de aspecte ce țin de sextil, se va vedea cât de mărinimoși și de generoși pot fi unii. Cum vor putea interacționa cu cei din jur în așa fel încât să aducă o mângâiere, un gând bun, să facă o faptă bună, un gest caritabil sau de altă natură. Unii se vor retrage pentru propria lor autoliniștire.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024. Gemeni / Ascendent Gemeni

Ceva presiune, ca o oală sub presiune, pe poziția ta socială, în carieră și chiar ceva legat de piedestal. Un sfârșit sau început de ceva. Unii sunt pe piedestal, alții râvnesc la el ca fiind foarte profitabil. Credeți că merită? Răspunsul vi-l puteți da cu Neptun retrograd și Saturn retrograd, raportate la astrograma din ultimii ani sau de la naștere. Trebuie să fiți cinstiți când priviți în oglinda sufletului.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024 Rac / Ascendent Rac

O săptămână în care vorbim de aspecte retrograde: revederi, regăsiri, retrospectivă, întoarcere în trecut, acolo unde este locul de obârșie, copilăria, amintirile. La unii poate fi vorba de tradiție, glie, de rădăcini, de unde își iau seva, de unde își încarcă bateriile. Credința de izolare, acolo unde păsările cântă ca nicăieri în altă parte, unde este cordonul ombilical nevăzut cu mama.

Discutăm de o săptămână în care găsiți cauze, dureri, răni ce se vor vindecate. Unii au nevoie de specialiști adevărați pentru a închide providențial aceste răni karmice ale trecutului. Dacă nu se descurcă și nu descurcă ițele încâlcite de destin. Neptun retrograd vă va susține pe unii dintre voi, dându-vă o intuiție aparte sau mesaje din astral.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024. Leu / Ascendent Leu

E ceva legat de bunuri, de bani, de acte, de trecut cu acest Neptun retrograd. Ceva care se vrea un motor, o lecție de o importanță aparte. Ați înțeles? Vizează anumite chei de natura karmică neptuniană, niște lecții care sunt de ordin afectiv și emoțional, sau cu o încărcătură subtilă, deosebită.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024 Fecioară / Ascendent Fecioară

Ați scăpat de Lilith, dar nu vă scapă din ochi Neptun retrograd și nici Saturn retrograd. Aspecte ce țin de regăsirea cu cineva, reconectarea la ceva, de o durere chiar mocnită sau ascunsă pe care o puteți reactiva. Pozitiv, sunteți într-o zonă în care înțelegeți altfel mesajul subtil al astrelor de natură saturniană. Alții iau firul de destin din trecut să vadă unde s-a subțiat, pentru că există risc de suprasolicitare și la cei care au ignorat complet acest mesaj de ruptură. Sau ceva nu merge cum vreți pentru că a rămas neînțeles, chiar blocat.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024 Balanță / Ascendent Balanță

Alte aspecte karmice se adaugă la cele de săptămânile trecute. Sfat: nu vă clădiți fericirea pe nefericirea altora. Cei care și-au clădit-o își vor da seama, în perioada care vine, pentru că se va întoarce sau s-a întors roata. Un plus puteți să aveți pe zona profesională și pe zona financiară, foarte adevărat, dacă prioritățile au fost acolo și balanța poate să se încline așa. Alții au nevoie de coordonate noi legate de acest plus, încotro să o ia pe zona de carieră, business, străinătate. Sunt numai aspecte importante.

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Va fi activă casa zodiacală ce ține de sentimente, acolo unde se spune că presiunea afectivă și emoțională este foarte grea. Cei liberi, necăsătoriți, o vor percepe ca pe o adiere. Cei în relații sentimentale grele, cu încărcătură sau cu ani în spate, vor percepe altfel această încărcătură. Aspectele merg până acolo încât vor avea de-a face cu o morală. Unii au ales până au cules în dragoste, alții au semănat vânt și au cules furtună, în timp ce unii care au semănat pe un teren fertil vor culege roadele acum. Roade speciale deosebite: belșug!

Horoscop Mariana Cojocaru 8-14 iulie 2024 Săgetător / Ascendent Săgetător

Neptun retrograd și Saturn retrograd au tendința de a însingura, chiar dacă nu suportă acest lucru. Nu vă place? Acest aspect are o conotație aparte, înălțătoare. Capacitatea de a înțelege și faptul că și izolarea sau însingurarea au repere extraordinare. Acum vor medita asupra a ceva anume sau asupra cuiva. Cine nu suportă singurătatea are nevoie de suport afectiv, emoțional, de sfaturi pe măsură.

Mai multe pe Astro Play

092
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.