Media

Minunea prin care Gina Pistol a rămas însărcinată la 40 de ani, deși medicii îi dădeau șanse aproape zero. Soția lui Smiley a simțit imediat ce s-a întâmplat: „Era cu mine tot timpul”

Gina Pistol și Smiley și-au dorit foarte mult să își întemeieze o familie, iar faptul că prezentatoarea a rămas însărcinată a reprezentat o adevărată minune pentru ei.

Gina Pistol a rămas însărcinată la vârsta de 40 de ani, deși medicii îi dădeau șanse de doar 0,1%. Prezentatoarea TV își dorea de foarte mulți ani să aibă un copil, doar că, din cauza unor probleme de sănătate, acest lucru s-a întâmplat după o lungă perioadă de așteptare.

Gina Pistol a rămas însărcinată, după o lungă perioadă de rugăciune
În urmă cu ceva timp, în cadrul unui podcast, Gina Pistol a oferit câteva detalii despre cum a reușit să rămână însărcinată, după ani întregi de încercări nereușite. Ea și Smiley au mărturisit că rugăciunea și credința în Dumnezeu i-au ajutat să își întemeieze o familie și au reușit să facă ceea ce nici medicina nu a putut.

Cu ceva timp înainte ca Gina să rămână însărcinată, Smiley a mers pe Muntele Athos, de unde i-a adus brâul Maicii Domnului. Aceasta îl avea cu ea tot timpul, s-a rugat în fiecare zi și, în cele din urmă, a reușit să rămână însărcinată, chiar dacă nu era în perioada fertilă.

​„Mie Andrei mi-a adus, de pe Muntele Athos, brâul Maicii Domnului. L-am purtat, l-am pus într-un portofel și era cu mine tot timpul. În urma unor analize, am aflat și mi-au spus mai mulți medici, că nu am nicio șansă. Am șanse 0,1 să rămân însărcinată. Chiar și cu tot felul de tratamente și așa, nu îmi promite nimeni nimic”, a povestit Gina Pistol, în cadrul unui podcast.

Gina Pistol a simțit că a rămas însărcinată

Gina Pistol și Smiley au conceput-o pe micuța Josephine în timpul unei excursii la munte, când amândoi scăpaseră, pentru câteva zile, de stresul de zi cu zi. Soția artistului a simțit că a rămas însărcinată chiar în acel moment, urmând ca testul care a confirmat presentimentul să fie făcut câteva zile mai târziu.

​„Am rămas însărcinată și știu momentul în care am rămas însărcinată. Eram într-o perioadă în care nu eram fertilă. Ce am simțit eu în momentul ăla nu am mai simțit niciodată în viața mea. Nici nu știu cum să îți explic ce am simțit”, a mai spus prezentatoarea MasterChef.

064
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.