Știri

Scandal între Drăguș și părinții săi chiar înainte de nuntă. Fotbalistul nu mai ține deloc legătura cu oamenii care i-au dat viață. Ce ar fi facut iubita fotbalistului. I-a interzis sa….

Denis Drăguș, internaționalul român cunoscut pentru performanțele sale remarcabile pe terenul de fotbal, se căsătorește miercuri cu iubita sa, Vanessa. Cu toate acestea, un detaliu important umbrește evenimentul: părinții lui Denis nu sunt invitați la nuntă. .

Relația rece cu părinții săi
Faptul că Denis Drăguș are o relație rece cu părinții săi nu mai este o noutate. De-a lungul timpului, între ei au existat numeroase tensiuni și acuzații dure. Ruptura dintre Denis și părinții săi pare să fie influențată de Vanessa, partenera sa de viață și mama celor două fetițe ale lor, Gloria și Derya-Sarah, conform Spynews.

Influența soției în deciziile fotbalistului
Revenit de la Euro 2024, unde a avut o performanță notabilă și a marcat un gol în meciul împotriva Ucrainei (3-0), Denis Drăguș s-a concentrat pe organizarea nunții cu Vanessa. Cu toate acestea, nici măcar acest eveniment special nu a reușit să apropie relațiile dintre Denis și părinții săi. Potrivit informațiilor obținute de Spynews, mama și tatăl lui Denis nu au fost invitați la petrecerea de nuntă.

Se pare că Vanessa a avut un rol decisiv în această decizie. Ea i-ar fi transmis lui Denis că, dacă părinții lui își vor face apariția la nuntă, îi va alunga personal. Vanessa ar fi luat această decizie de teama că iubitul ei s-ar putea apropia din nou de părinții săi, lucru pe care nu îl acceptă sub nicio formă.

Nu face nimic fără acordul soției
În contextul în care Vanessa este considerată „șefa” în casă, Denis Drăguș s-a conformat dorinței ei. Astfel, dacă nu intervine vreo schimbare de ultim moment, evenimentul se va desfășura fără prezența părinților săi. Aceasta nu este prima ocazie în care părinții lui Denis sunt excluși de la un eveniment important din viața lui. Ei nu au fost invitați nici la botezul micuței Gloria, care a avut loc în iunie 2021. La acel moment, Denis Drăguș a avut un conflict deschis cu părinții săi, criticându-i dur.

Părinții săi nu au fost invitați la evenimentele importante din viața fotbalistului
Nunta lui Denis Drăguș și Vanessa ar fi trebuit să fie un moment de bucurie și reuniune familială. Totuși, tensiunile din trecut și influența Vanessei au contribuit la menținerea unei distanțe între Denis și părinții săi. Acest lucru a fost evident încă de la botezul Gloriei, când părinții săi au fost excluși. Conflictul deschis dintre Denis și părinții săi a fost amplificat de Vanessa, care a dorit să controleze situația și să prevină orice reconciliere.

Carieră de succes
Denis Drăguș și-a început cariera fotbalistică cu mari speranțe și susținere din partea părinților săi. Deși relația cu aceștia s-a deteriorat de-a lungul anilor, performanțele sale pe terenul de fotbal au continuat să impresioneze. La Euro 2024, Denis a demonstrat din nou că este un jucător valoros pentru echipa națională a României, marcând un gol crucial împotriva Ucrainei.

Vanessa, partenera de viață a lui Denis, joacă un rol central în viața și deciziile acestuia. Deși iubirea dintre cei doi este evidentă, influența puternică a Vanessei asupra lui Denis a fost deseori comentată. Ea a fost văzută ca o persoană care își dorește să controleze relațiile și deciziile lui Denis, inclusiv cele legate de familia sa. Decizia de a exclude părinții lui Denis de la nunta lor este un exemplu clar al influenței sale dominante.

Greu să se mai împace
Relația tensionată dintre Denis Drăguș și părinții săi continuă să fie un subiect sensibil. Deși mulți ar fi sperat că nunta lui Denis ar putea aduce o reconciliere, se pare că influența Vanessei a împiedicat acest lucru. Ruptura dintre Denis și părinții săi este adâncă, iar evenimentele recente au arătat că vindecarea acestor răni va necesita timp și, probabil, compromisuri din partea ambelor părți.

Absența părinților de la nunta sa nu va trece neobservată și va avea, cu siguranță, un impact asupra imaginii publice a lui Denis Drăguș. Fanii și publicul larg vor specula și vor dezbate motivele din spatele acestei decizii, iar presa va continua să exploreze tensiunile din familia sa. Totuși, Denis Drăguș pare determinat să-și trăiască viața conform dorințelor sale și ale Vanessei, indiferent de criticile sau comentariile din exterior.
Rămâne de văzut dacă Denis Drăguș și părinții săi vor reuși vreodată să-și repare relația. În ciuda influenței puternice a Vanessei, există întotdeauna posibilitatea unei reconciliere, mai ales pe măsură ce timpul trece și perspectivele se schimbă. Evenimentele importante din viața lui Denis, precum nașterea copiilor săi și succesul în carieră, ar putea servi drept catalizatori pentru o eventuală apropiere de părinții săi.

Nunta lui Denis Drăguș cu Vanessa, marcată de absența părinților săi, scoate în evidență complexitatea relațiilor familiale și influența partenerilor asupra deciziilor personale. În timp ce Denis continuă să-și urmeze cariera de succes în fotbal și să-și construiască o viață alături de Vanessa și fetițele lor, relația cu părinții săi rămâne o problemă nerezolvată. Doar timpul va spune dacă aceste tensiuni vor putea fi depășite și dacă familia se va reuni în cele din urmă.

Ce a spus Drăguș
“Au alimentat încontinuu scandalul, au zgândărit răni care se mai închideau, au jignit, au amenințat, au trimis mesaje urâte, am auzit vorbe nelalocul lor venite dinspre ei. Am încercat în repetate rânduri să lăsăm totul deoparte, și eu, și Vannessa, dar de fiecare dată problemele au reapărut cu aceeași intensitate.

Când spui că nu te interesează copilul, când faci circ, când vorbești atât de urât despre Vanessa și o agresezi, când ceri o grămadă de bani ca să-i joci la aparate, când terorizezi familia viitoarei mele soții, când invoci o mașină de lux pe care eu am plătit-o în proporție de 75 la sută, dați-mi voie, vă rog, să păstrăm distanța, măcar o vreme! Nu poți spune că mă iubești, când lansezi o colecție de minciuni despre mine”, a spus, la momentul respectiv, Denis Drăguș.

Tatăl fotbalistului deplânge situația în care s-a ajuns.

„N-am cuvinte să vă descriu! Am ajuns însă într-un punct în care realmente nu mai suport s-o văd pe soția mea, mama lui Denis, cum plânge încontinuu, cum se consumă în fiecare secundă. Nu mai suport! Și nici nu mai dorim ca tăcerea noastră să fie interpretată drept vinovăție.

Din momentul în care a început relația cu această fată, totul s-a prăbușit. Ajunsese la echipa națională mare, Contra l-a titularizat în Liga Națiunilor – îi mulțumesc pentru curaj și încredere! -, după care a început povestea cu Vanessa. Sunt aproape doi ani și jumătate de când Denis nu mai vrea să discute cu noi. Pe maică-sa n-a sunat-o nici măcar o dată în pandemie s-o întrebe dacă e bine, dacă are probleme. El a avut COVID în toamna lui 2020, soția i-a dat mesaje repetate să se intereseze cum se simte, i-a răspuns cu un sec „Sunt OK” și nimic în rest”, a spus Mihai Drăguș pentru gsp.

075
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.