Știri

Trei zodii ale căror vieți se vor schimba radical în vara anului 2024. Vor avea un noroc chior, oportunitățile apărând de unde se așteaptă mai puțin

Astrele pregătesc surprize plăcute pentru trei nativi din zodiac în această vară pe mai multe planuri. Norocul îi pândește după colț, iar ei își vor trăi viața din plin așa cum nu au făcut-o niciodată.

Cele trei zodii ale căror vieți se vor schimba radical vara aceasta sunt Fecioara, Balanța și Racul.

Trei zodii ale căror vieți se vor schimba radical în vara anului 2024

Fecioara va învăța să se bucure de viață
Fecioara încetinește ritmul pentru a avea timp să aprecieze lucrurile simple. Cu Soarele, dar și Mercur și Venus în sectorul lor profesional, vor redescoperi rapid zâmbetul. Comunicarea este relansată, schimburile sunt mai fluide, se înțeleg mai ușor cu cei din jur. Proiectele avansează. Pentru regina organizării și anticipării, este o povară mentală în minus. O greutate se ridică de pe umerii ei. Adio stres și bun venit momente de relaxare.

Fecioara vede planetele aliniindu-se deasupra capului ei. Toate joacă în favoarea sa. Adăugăm la asta și sprijinul lui Marte, care trece printr-un semn de Pământ, și care îi va ajuta să beneficieze de un context eficient pentru a duce la bun sfârșit negocierile. Fie că este vorba de muncă sau de viața personală, Fecioara își vede puterea de convingere amplificată. Ea știe ce vrea și mai ales cum să ajungă la destinație. Este momentul potrivit să îndrăznească să își împărtășească dorințele. Un strop de noroc îi permite să își concretizeze cele mai nebunești vise.

Balanța reînnoadă legătura cu fericirea
În ultima vreme, Balanța a fost sub presiune, a trebuit să respecte termenele și să își respecte angajamentele. Balanța nu se simte neapărat confortabil atunci când vede planetele îndepărtându-se spre semne de Apă. Este cazul acum, când Venus (iubirea), Mercur (comunicarea) și Soarele (energia) intră în Rac, cerându-i să își asculte mai mult sensibilitatea și emoțiile. Am putea crede că se pregătește o criză existențială. Nu este așa! Dimpotrivă, Balanța face contrariul și decide să parieze totul pe frumoasa sa relație cu Jupiter.

Balanța se ocupă de treburile sale. Totul este mai rentabil și mai satisfăcător ca niciodată. Cariera ei e pe cai mari. Depinde doar de ei să-și mențină plăcerea, împrăștiind optimism și flexibilitate. Balanța știe în ce se implică, pune tot sufletul în proiecte îndrăznețe. Caută soluții, găsește alternative. Nimic nu o poate atinge. Este dinamică și inspirantă. Tot ce are nevoie pentru a-și recâștiga încrederea în sine și a zbura către al șaptelea cer.

Citeste si Asteroidul Amor intră în Gemeni până pe 7 aprilie 2025. Cum se transformă relațiile în următoarele 9 luni

Racul are o energie molipsitoare
Racul este mai motivat ca niciodată. Este startul unei noi ere și, mai ales, al unei perioade în care este vedetă. El, care iubește să se simtă apreciat și înconjurat, vede toate privirile îndreptându-se spre el. Acest entuziasm îi sporește încrederea în sine, oferindu-i în același timp putere. Toate planetele sunt la căpătâiul său pentru a-l ajuta să meargă mai departe. Marte, planeta roșie, astrul ambiției, îi aduce tonus și dinamism. Soarele trezește dorința de a străluci. Este exaltat, supraexcitat.

Racul are o mulțime de idei în minte. Acest mare creativ în suflet profită de ocazie pentru a încerca să își concretizeze visele. Își lansează provocări.Nu este nevoie să se îndoiască, să ezite sau să nu se simtă suficient de pregătit pentru a intra în luptă. Racul nu are nimic de pierdut, dar are totul de câștigat. Se recomandă, așadar, acestui mare intuitiv să își urmeze instinctul și să meargă înainte. Stelele se vor ocupa de restul.

0154
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.