Știri

Inteligența determinată și de anul nașterii. Vezi cum stai

Anul nașterii unei persoane este determinat de sus, iar ultima cifră a acestui an joacă un rol important. Ea poate spune despre caracter, stil de viață, obiceiuri și potențial. Poți să crezi în asta sau să fii sceptic, dar adevărul rămâne: cifrele chiar ne influențează, oferindu-ne anumite trăsături de caracter. Uneori, aceste caracteristici sunt vizibile încă din copilărie.

Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 0 sau 1:

Ai un caracter puternic, hotărâre de nezdruncinat, dificultățile nu fac decât să te întărească. Te îndrepti spre obiectivul tău constant, depășind obstacolele. Ești hotărât, independent și uneori impulsiv. Ești prietenos și te străduiești să fii recunoscut din partea celorlalți. Pofta de lux și bunuri materiale este prezentă.

Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 2 sau 3:

Ești foarte sincer și receptiv, comunicarea ta aduce căldură și liniște. Observă cu atenție lumea și oamenii din jurul tău, observând lucruri mărunte la care alții nu le acordă atenție. Nu invidiezi pe nimeni, ai o imaginație dezvoltată și înveți ușor lucruri noi. Sociabilitatea și prietenia te disting.

Dacă ultimele cifre ale anului nașterii sunt 4 sau 5:

Universul te ajută mereu, ești încrezător în abilitățile tale. Ești muncitor și inteligent, munca joacă un rol important în viața ta. Ai bune abilități analitice și darul persuasiunii. Îți place să călătorești și să observi viața în diferite țări. Te distingi prin gândire creativă și o minte extraordinară.

Dacă ultimele cifre ale anului nașterii sunt 6 sau 7:

Ai calități de lider, dar, uneori, poți fi destul de egocentrist. Ești hotărât și dinamic, activitatea ta te ajută să-ți atingi obiectivele. Îți place să fii în centrul lucrurilor și să-i inspiri pe alții cu ideile tale.

Dacă ultimele cifre ale anului tău de naștere sunt 8 sau 9:

Ești atent, de încredere și practic. Întotdeauna cântărești argumentele pro și contra înainte de a lua o decizie. Ai multe planuri și nu cedezi acțiunilor impulsive. Te distingi prin disciplină și responsabilitate. Îți place să folosești resursele eficient și să ai un talent pentru management.

042
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.