Magazin

Zodia care va avea parte de o lecție karmică, după 15 iulie. Primește vești rele, va plânge în pumni și plătește pentru păcatele din trecut

„Ce ție nu îți place, altuia nu-i face!”, spune unul dintre proverbele noastre din popor. Binele sau răul se vor întoarce, la un moment dat, în viața persoanei care le-a provocat. Se pare că una dintre zodiile horoscopului trebuie să se pregătească pentru o lecție karmica, ce va veni ca un bumerang.

Scorpionii se vor schimba radical după ce vor primi o lecție karmica

Astrologii avertizează Scorpionii că un nou capitol din viața lor este pe cale să înceapă. Karma îi va lovi atunci când se așteaptă mai puțin, din cauza unor greșeli pe care le-au făcut în trecut. Cel mai probabil este vorba despre o persoană pe care au rănit-o fără să aibă remușcări. Se pare că în curând va sosi momentul să plătească pentru faptele lor, având parte de aceeași suferință pe care au provocat-o.

După data de 15 iulie, nativii zodiei Scorpion vor vărsa lacrimi amare și vor primi vești proaste din partea celor din jur. Fie cineva din prezent îi va aduce la disperare, fie vor avea parte de o pagubă financiară la care nu se așteptau. Cert este că păcatele îi vor ajunge din urmă și vor plăti cu vârf și îndesat pentru răul din trecut.

Totuși, nimic nu durează la nesfârșit, așa că Scorpionii trebuie să își păstreze calmul și să trateze totul cu răbdare. Aceștia trebuie să accepte faptul că au de primit o lecție karmică și să privească cu încredere spre viitor. La final, lucrurile se vor îndrepta, asta dacă sunt hotărâți să învețe din greșeli și să nu le mai repete.

Totodată, astrele anunță că urmează o perioadă de transformări spre sfârșitul lunii iulie, drept pentru care, nativii Scorpion trebuie să își țină emoțiile în frâu și să încerce din răsputeri să facă față provocărilor. Până la urmă, viața trebuie privită și din alte perspective, iar acești nativi nu trebuie să uite că tot răul este spre bine.

0118
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.