Știri

Totul despre talismanul Broască. Mihai Voropchievici îi sfătuiește pe români să îl poarte. Ascunde forțe mistice

Talismanul Broască are o forță deosebită și poate fi de mare ajutor în momentele importante ale vieții. Iată ce a dezvăluit Mihai Voropchievici.

Talismanul Broască ascunde o serie de secrete, unele pe care maestrul Mihai Voropchievici le-a dezvăluit celor interesați. Dacă nu știai, există multe sfaturi despre cum poți atrage norocul în viață cu ajutorul talismanelor.

Mihai Voropchievici a oferit noi informații despre brelocurile sau alte obiecte care au ca element broasca.

„Toată viața, fiecare om, s-a ghidat după un anumit breloc care a purtat noroc sau o anumită pereche de șosete. Sunt mulți fotbaliști care îi țin luni întregi și nu îi spală, pentru că în ei au dat gol într-o anumită zi. Fiecare are talismanul lui, iar forța sa este fantastică, mai ales dacă tu crezi în ea”, a expliat Mihai Voropchievici, conform Fanatik.ro.

Pentru cei ce nu știut, broaștele, ca pisicile, au fost considerate apropiatele vrăjitoarelor.

Desigur, asta se întâmpla cu multă vreme în urmă, atunci când superstițiile contau foarte mult pentru oamenii de rând.

Există și o legendă care spune că broaștele au pietre prețioase în craniu, într-o umflătură dintre ochi, însă puțini știu despre ele. Deși într-una din piesele lui Shakespeare este menționat acest lucru mistic.

De ce să porți talismanul Broască
Talismanul Broască, sub varianta de țestoasă, simbolizează longevitatea.

Cei care poartă broaște țestoase sub formă de broșe pot avea parte de un trai îndelungat. Amuletele în formă de broască țestoasă datează încă din neolitic.

Dintre toate obiectele magice, talismanele broască sunt printre cele mai vechi.

Broasca țestoasă conferă răbdare, stabilitate în viață și longevitate. Broaștele (în diferite variante, ca mici statuete, brelocuri etc) pot fi găsite în special în magazinele cu obiecte de tip feng-shui, cele din care putem achiziționa tot felul de produse pentru armonizarea energiilor din casă.

Longevitatea testoasei e asociată, în foarte multe culturi, cu ideea de nemurire.

În credința tibetană, dar și la unele populații din Bengal, broasca țestoasă ar fi fost aleasă de zeul creator pentru a aduce pământ pe fundul Oceanului Primordial. Se spune, conform miturilor, că broasca ar fi avut un rol important în geneza lumii.

060
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.