Știri

Ce religie are Andreea Marin. Puțini știu ce rol joacă spiritualitatea în viața vedetei

Andreea Marin, fosta prezentatoare de la „Surpize, Surprize”, în vârstă de 49 de ani, este una dintre cele mai apreciate figuri de televiziune din România. Puțini știu, însă, ce religie are aceasta.

Andreea Marin, în vârstă de 49 de ani, este una dintre clee mai cunoscute și îndrăgite femei de televiziune din România. Ea și-a început cariera în televiziune de la o vârstă fragedă și a câștigat popularitate în România atât datorită talentului, cât și felului său de a fi.

Andreea Marin a cucerit inimile a milioane de români prin carismă și dedicare, dar și prin autenticitate. În acest fel, ea a ajuns să fie una dintre cele mai remarcabile figuri din industria media românească. Mai mult, de-a lungul timpului, vedeta s-a implicat în numeroase proiecte umanitare și sociale, reușind să dea o mână de ajutor celor care au avut nevoie. În spatele succesului uimitor, zâna Surprizelor ascunde și secrete cheie. Unul dintre ele este iubirea față de dezvoltarea personală și spirituală. Andreea a călătorit în întreaga lume, a cunoscut diferite culturi, iar asta a ajutat-o să aplice anumite reguli în viața ei de zi cu zi. Mai mult, vedeta are o pasiune ascunsă pentru natură și pentru conexiune cu Universul. Ea găsește mereu ispirație în frumusețea naturii și în clipele de liniște.

Ce religie are Andreea Marin. Rolul pe care spiritualitatea îl joacă în viața ei
Puțini știu cât de importantă este partea spirituală pentru prezentatoarea TV. În trecut, când s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk, de origine turcă, mulți oameni s-au întrebat dacă vedeta va trece la religia musulmană pe care acesta o avea. Însă, cei doi s-au despărțit, iar ea a rămas creștină. În același timp, ea a recunoscut că a reușit să treacă peste momentele dificile din viața ei datorită lui Dumnezeu.

„Cred în Dumnezeu, firește, am ritualurile mele în acest sens, dar cred că e bine să ținem credința pentru sufletul nostru și mai puțin pentru ecranul televizoarelor. Am avut multe momente de cumpănă în viață și atunci cumva speranța ce vine din credință m-a ridicat. E foarte important să îți îndrepți spinarea și să ai puterea să privești înainte și să speri, chiar dacă nu vezi luminița de la capătul tunelului”, a mărturisit Andreea Marin, pentru Antena Stars.

061
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.