Știri

Despărțirea anului care șochează showbiz-ul! Betty Salam și-a părăsit soțul. Cine este manelistul celebru cu care s-ar iubi pe ascuns de câteva luni

Este cutremur în lumea mondenă, după ce s-a aflat că Betty Salam și-ar fi părăsit soțul, pe Cătălin Vișănescu, și ar fi fugit de acasă împreună cu un alt bărbat, un celebru manelist.

Cutremur în showbizul românesc! Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, urmează să divorțeze, după ce fiica manelistului l-ar fi părăsit pe acesta în urmă cu mai multe luni. Ce este și mai șocant este că tânăra ar avea deja o relație cu un alt bărbat, un celebru manelist de la noi.

Despărțirea anului care șochează showbiz-ul! Betty Salam și-a părăsit soțul

Uimirea a cuprins fanii familiei lui Florin Salam, după ce Betty și-ar fi lăsat soțul și s-ar fi cuplat cu un manelist celebru. Cu acesta a și colaborat pe plan muzical, având mare succes, iar acum ar forma un cuplu și în viața personală. Problema este că și bărbatul este însurat, dar și-a părăsit familia pentru a se iubi în voie cu fiica lui Florin Salam.

Artistul cu care Betty ar fi decis să formeze un nou cuplu, în ciuda soțului său, ar fi chiar Iuly Neamțu. Neînțelegerile dintre Betty și Cătălin Vișănescu nu ar fi deloc noi, fiind pusă în discuție despărțirea de mai multe ori. Între timp, tânăra s-ar fi combinat cu Iuly Neamțu și ar fi decis să aibă o relație în toată regula. Când Cătălin a aflat, a decis să încheie definitiv relația cu fiica lui Salam.

Potrivit CANCAN.RO, apropierea dintre Betty și Neamțu ar fi avut loc în urmă cu aproximativ opt luni, la o petrecere. La acel moment, nu au dat frâu liber noilor sentimente apărute, dar după un timp s-au reîntâlnit și au decis să se combine în mod oficial, deși amândoi sunt căsătoriți și cu copii acasă.

Astfel, cei doi ar avea o relație de șase luni deja. Betty ar fi plecat între timp de acasă, iar Cătălin ar fi cel care a rămas cu Matthias, băiețelul lor. Acum, fiica lui Florin Salam și Iuly Neamțu își trăiesc iubirea departe de ochii curioșilor, într-un apartament de pe Bulevardul Decebal, oferit chiar de mătușa fetei, adică sora lui Florin Salam. Supărat până peste cap de situație, Cătălin Vișănescu a decis să îi limiteze accesul lui Betty la fiul lor.

0207
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.