Știri

Ianis Hagi: ”La noi, nunta nu se face fără hlambură”. Ce înseamnă și cât costă evenimentul

Ianis Hagi (25 de ani) și Elena Tănase se pregătesc de nunta care va avea loc duminică.

Evenimentul se ține la Palatul Știrbey din Buftea (FOTO, în galeria de mai jos) și costă aproximativ 200.000 de euro.

Ianis Hagi, declarații înainte de nuntă
Cu o zi înaintea evenimentului, Ianis Hagi a declarat că la nuntă se vor respecta toate tradițiile aromâne, inclusiv folosirea steagului cu care se dansează toată noaptea, numit ”hlambură”.

”Da, cu siguranță. În primul rând, la noi nunta nu se face fără hlambură. Hlambura este steagul cu care dansăm toată noaptea.

Noi îl facem din partea bărbatului, din partea băiatului. Se face hlambura cu o zi înainte, ne adunăm doar familia mea, iar apoi la nuntă se dansează cu hlambura, steagul. Și apoi ceva ce înseamnă foarte mult pentru noi, cred că este și moștenirea nașilor din partea părinților mei.

Se dau din generație în generație. Bunici, părinții, copiii și așa mai departe. Așa cum și copiii noștri o să moștenească nașii de la noi. Este o tradiție care contează destul de mult într-o familie”, a declarat Ianis Hagi, la Antena 3.

Ianis Hagi și Elena Tănase, nuntă în ziua finalei EURO 2024
Ianis Hagi a ”riscat” și și-a programat nunta cu Elena Tănase chiar în ziua finalei EURO 2024, dintre Spania și Anglia.

România a părăsit competiția din Germania în optimile de finală, unde a cedat în fața Olandei.

După mai bine de un an, Ianis Hagi a făcut schimbarea! A ”debutat” la nunta lui Denis Drăguș
Cu câteva zile înainte de nunta sa, Ianis Hagi a participat la nunta lui Denis Drăguș cu Vanessa, unde a apărut în premieră cu noua frizură (FOTO, în galeria de mai jos).

După mai bine de un an, Ianis Hagi a decis să renunțe la părul lung.

063
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.