Media

Roxana Dobre a făcut anunțul despre Florin Salam. Ce se întâmplă cu manelistul: „Noi chiar am obosit”

Roxana Dobre a făcut anunțul despre Florin Salam, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din România. În ultima vreme, artistul a fost implicat în diverse scandaluri, atât cu fanii care l-au angajat să cânte la evenimentele lor, cât și cu colegii de breaslă.

Roxana Dobre a făcut anunțul despre Florin Salam. Soția manelistului nu s-a mai abținut și i-a luat apărarea soțului ei, după controversele pe care le-a trăit în ultima vreme. Se pare că apele s-au liniștit, iar cântărețul își vede în continuare de treaba lui și nu mai vrea să audă de scandaluri.

Roxana Dobre a făcut anunțul despre Florin Salam
„Noi chiar am obosit și eu nu mai citesc presa sinceră să fiu, pentru că le înțelegem și lor meseria. Florin este foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu, ne-am liniștit, suntem ok.

Acei oameni răi și-au văzut până la urmă de treaba lor, au văzut că nu e loc de absolut nimic, pentru că soțul meu are un public foarte larg, care îl iubește foarte tare, e apreciat pentru jobul lui și ceea ce face el.

Bineînțeles că merge la treabă, în forță. Iubesc sinceritatea lui, este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului și este mereu în spatele nostru”, a declarat Roxana Dobre, pentru Wowbiz.ro.

Florin Salam are cu ce se mândri, soția lui Roxana este o femeie foarte frumoasă, pe care mulți o invidiază. Bruneta este foarte des complimentată pentru felul în care arată. Potrivit declarațiilor sale, își găsește întotdeauna timp pentru ea și nevoile ei, nu îi place să se neglijeze.

„O să vă spun un secret. Chiar nu fac nimic, dar tot încerc din răsputeri să am timp și de mine, pentru că îmi place asta, este viciul meu să zic așa. Mă strădui, fac tot posibilul și tot timpul îmi găsesc timp și pentru mine, nu există.”, a dezvăluit Roxana Dobre.

0163
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.