Media

Gigi Becali s-a dezlănțuit la nunta lui Ianis Hagi. Câți bani a aruncat pe dedicații la lăutari. Mirii au rămas uluiți de dar

Gigi Becali a cheluit o avere la nunta lui Ianis Hagi! Zeci de mii de euro au ajuns în buzunarul lăutarilor pentru dedicații la nunta fiului lui Gheorghe Hagi.

Gigi Becali a cheltuit o sumă uriașă la nunta lui Ianis Hagi. Deși spunea că nu mai merge la petreceri și se va dedica vieții bisericești, patronul FCSB nu a mai ținut cont de promisiunea făcută și a dansat și a dat dedicații pe bandă rulantă. Cunoscut pentru cele mai mari scamatorii pe ringul de dans, Becali a fost primul care s-a ridicat de la masă, atunci când lăutarii și-au început programul artistic.

Îmbrăcat într-un costum alb, Gigi Becali a făcut furori pe ringul de dans, în ritm macedonian. Conform informațiilor iamsport.ro, latifundiarul din Pipera le-ar fi oferit lăutarilor nu mai puțin de 30.000 de euro, în acea seară.

La sosirea la petrecere la Palatul Stirbey, Becali le-a spus jurnaliștilor că a venit la nunta lui Ianis datorită puterii de convingere a soției sale. Ianis este fiul nașului său, Gică Hagi.

”Vreau să mă abțin (n.r. să nu vină), dar nevasta mea mi-a zis… Talentul îl are Ianis și probabil cu vârsta îi va crește valoarea. Tradiții nu se mai țin acum, nu prea se mai țin. Cel mai important e când se dă inelul, e simbolul dragostei, asta e cel mai important, inelul de logodnă”, a spus Gigi Becali.

În plus, Gigi Becali a părut destul de nostalgic, precizând că este uimit de trecerea timpului și de cum cei care erau copii cândva, acum au ajuns oameni în toată puterea cuvântului.

”Te încearcă un sentiment așa… zici trece timpul, trece viața și ne vom duce. Parcă ieri era Gică la nuntă la el, acum e nunta lui Ianis. Trec anii repede… am 66 de ani, nici nu îmi vine să cred. Când e dragostea, e dragostea! Dragostea face toate, biruiește totul’‘, a declarat Gigi Becali.

070
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.