Știri

Răsturnare de situație în cazul Dianei. Acest lucru ar schimba tot cazul

O nouă declarație schimbă lucrurile în cazul Dianei, tânăra în vârstă de 19 ani care a fost atacată de urs și a murit.

Noi adevăruri ies la lumină în cazul Dianei, tânăra sfâșiată de urs pe Jepii Mici. Ea a decedat pe 9 iulie, după ce plecase într-o drumeție pe un traseu montan din Masivul Bucegi alături de un prieten. La un moment dat, cei doi au fost urmăriți de un urs, iar Diana nu a mai putut scăpa din ghearele fiarei care a atacat-o și a aruncat-o într-o prăpastie, de la peste 200 de metri înălțime. Scenele înfiorătoare au avut loc sub ochii prietenului ei, care a încercat minute în șir să alunge sălbăticiunea.

Declarația care schimbă tot ce se știa în cazul Dianei, fata ucisă de urs

Tragedia care a avut loc pe Jepii Mici a cutremurat o țară întreagă. Inițial, se știa că tânăra se afla alături de iubitul ei pe traseu în momentul în care aceasta a fost sfâșiată de animalul săbatic. Tânărul susține că ursul a atacat-o pe Diana chiar pe potecă, dar se pare că lucrurile ar sta diferit.

Un martor care a auzit țipetele adolescentei a dezvăluit că el s-a întâlnit cu băiatul care cobora pe traseu, chiar în timp ce fata se lupta singură cu animalul sălbatic.

„A apărut pe Facebook declarația unui martor care a fost în zonă, s-a întâlnit cu individul și a auzit fata certându-se cu ursul. Conform postării, băiatul era singur și cobora: Când am ajuns în poienița de la refugiu, l-am văzut pe bărbat, am salutat, dar nu a răspuns. Primul gând a fost: ce ciudat, un ciudat.

Legat de fată, zicea așa: Urcam pe potecuță când am început să auzim ca un fel de bolborosit de voci, mi se părea că sunetul vine din spate, adică de la refugiul Salvamont. Cei doi pași pe care noi i-am făcut mai sus, sunetul a devenit mai clar. O femeie gonea ursul, exista acolo o intensitate a confruntării și apoi brusc liniște. Nu urlete, nu nimic, doar vocea ei fermă pusă pe gonit animalul. Am făcut o poză la cascadă, pe care m-am uitat ulterior și arăta 13:58. Câteva momente, minute mai devreme se auzise vocea. Deci ancora în timp există. Pentru fată, lucrurile s-au încheiat în punctul acela. 13:50 – 1400.

Mi-a fost clar ulterior. Ce n-am știut e că ea de pe poteca îngustă de pe Valea Jepilor a căzut fix în vale, din relatările din presă ulterioare, și că ursul fix cu ea acolo”, se arată într-o postare distribuită pe Facebook.

0225
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.